La mobilitat elèctrica arriba al Quiosc de PalmaActiva

L’empresa Muvon mostra durant dues setmanes els seus serveis de lloguer per hores de vehicles elèctrics

El Quiosc de PalmaActiva acull durant dues setmanes l’empresa de lloguer de cotxes elèctrics Muvon. Muvon és un servei de “carsharing” amb el qual es pot llogar un cotxe elèctric per hores, només pagant pel temps que duri la reserva.

Segons explica el CEO de l’empresa, Toni Toledo, “el procés de lloguer es fa 100% on line mitjançant una app; els vehicles es recarguen amb energia 100% d’origen renovable certificada”. “Des de Muvon volem sensibilitzar la ciutadania sobre la mobilitat elèctrica i compartida, un cotxe compartit pot arribar a substituir més de 15 cotxes en propietat, promovent una ciutat més amable, còmoda i sostenible”, detalla.

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha visitat avui el Quiosc per conèixer com està essent l’experiència de Muvon al Quiosc donant a conèixer els seus serveis. “L’empresa tenia previst emprar el Quiosc durant el mes d’abril, però a causa de la pandèmia es va haver d’anular la seva presència, ens alegra que ara sí que puguin estar al Quiosc per donar a conèixer els seus serveis”, explica. Romero afegeix que Muvon està instal·lada al centre d’empreses de PalmaActiva, un espai on les persones emprenedores poden trobar un lloc cèntric i accessible per iniciar el seu negoci.