La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva ha arrencat avui horabaixa amb una jornada de conferències

La Fira de l’Ocupació 2018 de PalmaActiva ha començat aquest dimecres a la sala Mallorca del Palau de Congressos, amb la conferència ‘A la recerca de l’energia triomfant’, a càrrec de Juanma López Iturriaga.

La Fira de l'Ocupació de PalmaActiva ha arrencat avui horabaixa amb una jornada de conferències
La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva ha arrencat avui horabaixa amb una jornada de conferències
La regidora de Turisme, Treball i Comerç, Joana Maria Adrover, ha destacant que aquest any les conferències motivacionals es fan el primer dia, abans de la jornada de contacte amb empreses, perquè «la recerca de feina és també un treball en el qual no s’ha de perdre ni l’esperança ni la il·lusió», segons ha declarat.

Per la seva banda, la presidenta de PalmaActiva ha destacat la importància de la motivació i de l’actitud com «factors d’èxit» en la recerca de treball.

Iturriaga ha parlat sobre la necessitat de «reinventar-se» i de superar les dificultats i les adversitats; sobre la capacitat de crear una visió «il·lusionant sobre el present i futur» i sobre treballar la il·lusió individual i col·lectiva, «sense nostàlgia en el passat, ni victimisme en el present, sense por al futur». Segons Iturriaga, «cal tenir sempre les piles carregades per atendre qualsevol repte i assolir l’excel·lència».

Després d’aquesta conferència, han tingut lloc una sèrie de xerrades breus sobre gestió de persones a càrrec de Som Hotels, Happy Force i Habitissimo.

«Estem vivint un canvi accelerat del món laboral i la tecnologia és una de les protagonistes d’aquesta revolució, no només per les eines que aporta sinó pels nous models que planteja per gestionar el talent, posant a les persones al centre i donant-li prioritat al compromís i la motivació com a claus de la productivitat i la innovació », ha expressat el fundador de Happyforce, Àlex Rius.

Per la seva banda, la directora de RRHH de Habitissimo ha assegurat que «la felicitat també es treballa» i ha explicat durant la seva intervenció quins són per a ella els punts clau de l’apoderament o els ingredients de la recepta de la felicitat a la feina.

Posteriorment, ha tingut lloc la taula rodona ‘Emprendre amb persones’, en què han participat la directora de màrqueting d’Infojobs, Olivia Fontela; el fundador de Taalentfy, Alejandro González, i el director general de JobToday, Sergio Balcells. Aquesta taula rodona ha estat moderada el tinent d’alcalde de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne, José Hila.

Finalment, a les conferències també han assistit la coordinadora de Turisme, Comerç i Treball, Pepa Peláez; la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón; el director general de Comerç, Sergio Gómez; el gerent del Palau de Congressos, Francisco Ducrós; el director del SOIB, Pere Torrens; i el cap de l’Estat Major, José Miguel García.

Jornada de contacte amb empreses

Aquest dijous continua la Fira amb la jornada de contacte amb empreses, on els ciutadans tindran l’oportunitat de deixar els seus currículums i parlar amb responsables de RRHH de 45 empreses que ofereixen més de 1.600 llocs de treball.

Aquest any l’horari serà de 09.30 hores a 18.00 hores ininterrompudament, sense pausa al migdia, i les 45 empreses participants assistiran durant tot el dia.

D’aquesta manera, «els ciutadans tenen un ventall de temps més ampli per fer entrevistes i deixar el seu currículum», ha afirmat Adrover.

Entre les novetats d’aquest any, també han destacat que per accedir al recinte firal és imprescindible inscriure i que vuit empreses realitzaran seleccions grupals. De moment, la xifra de persones que ja s’han inscrit a la Fira és de 5.200.

2 comentaris sobre “La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva ha arrencat avui horabaixa amb una jornada de conferències

  1. Ahir ala fira de palma activa, representació del Patronat
    hi va haver molta gent i a si mateix va ser ràpid per al meu , Ja que no tenir molt coneixement del Inglés,
    no vaig poder lliurar molts C.V. en fi fet el que pogut i agradesco molt al meu laborista per la gran ajuda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.