Segona jornada de la Fira de l’Ocupació 2018 de PalmaActiva

Durant tota la jornada han assistit 2.536 persones, que han pogut lliurar 13.660 CV i fer entrevistes amb les 45 empreses participants, que oferien més de 1.600 llocs de feina.

Segona jornada de la Fira de l’Ocupació 2018 de PalmaActiva
Segona jornada de la Fira de l’Ocupació 2018 de PalmaActiva
2.536 persones han passat avui per de la Fira de l’Ocupació 2018 de PalmaActiva, que aquest any s’ha celebrat al Palau de Congressos de Palma. Els ciutadans han tingut així l’oportunitat de donar en mà i parlar amb responsables de recursos humans de 45 empreses que tenen més de 1.600 llocs de feina per cobrir.

El batle de Palma Antoni Noguera i la regidora Joana Maria Adrover, acompanyats d’autoritats d’entitats que col·laboren a la fira, han visitat avui dematí el Palau de Congressos per veure com es desenvolupa l’esdeveniment. El primer edil ha afirmat: “Quan vam entrar a governar vam dir que voliem que Palma fos una ciutat d’oportunitats i aquest espai, aquesta fira, cumpleix amb aquest objectiu”. El batle ha afegit: “Amb la crisi va tambalejar el projecte de vida de moltes famílies ja que moltes persones es van quedar sense feina, aquí avui des de l’Ajuntament els oferim un espai amb moltes empreses i moltes feines, feines dignes”.

Segons Noguera, “és una bona notícia poder oferir aquests 1.600 llocs de feina a la gent”. “Som un equip de govern responsable amb els ciutadans, que escolta els seus principals problemes com són l’habitatge i el treball”, ha conclós el batle.

Per la seva part, Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball ha destacat que aquest any l’horari de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva ha estat de 9.30 a 18.00h ininterrompudament, sense pausa al migdia, i les 45 empreses participants han assistit durant tot el dia: “D’aquesta manera els ciutadans han tingut un ventall de temps més ampli per fer entrevistes i deixar el seu currículum”, ha explicat Adrover. Entre les novetats d’aquest any de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva també cal destacar que per accedir al recinte firal ha estat imprescindible inscriure’s i que vuit empreses han realitzat seleccions grupals. Adrover ha agraït a les empreses participants la seva col·laboració i ha destacat que els 1.600 llocs de feina que ofereixen “són llocs de feina real per a una incorporació immediata”.

A més de Noguera i Adrover, també han visitat la fira el regidor Joan Ferrer; la coordinadora de Turisme, Comerç i Treball Pepa Peláez; Susana Rincón, directora general de Treball; Sergio Gómez, director general de Comerç; Francisco Ducrós, gerent del Palau de Cogressos; el comandant general de Balears Juan Cifuentes; el director d’Economia i Treball Llorenç Pou; la directora insular d’Hisenda i Pressupost Cristina Ballester; la vicesecretària de la Cambra de Mallorca Susana Munar; la directora del DOIP Maria del Mar Socies; la cap de formació de CAEB Ana Reguera; el president de SECOT Bernadí Seguí; i el director de l’IQPIB Joan Antoni Sancho.

Ahir la Fira de l’Ocupació va començar amb molt bona acollida amb la jornada de conferències sobre motivació i empresa. Mig miler de persones varen poder escoltar Juanma Iturriaga que va donar la xerrada motivacional “A la recerca de l’energia triomfant”. També va haver-hi xerrades breus sobre gestió de persones a càrrec de les empreses Som Hotels, Happyforce i Habitissimo i una taula rodona amb representants d’Infojobs, Jobtoday i Taalentfy.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.