Jornada de selecció de personal per a TUI a PalmaActiva

El touroperador alemany necessita contractar 50 agents per al seu centre d’assistència telefònica.

Jornada de selecció de personal per a TUI a PalmaActiva
Jornada de selecció de personal per a TUI a PalmaActiva
El proper divendres 26 d’octubre PalmaActiva organitzarà una jornada de selecció de personal per al touroperador alemany TUI, que necessita contractar 50 agents per a treballar en el seu centre d’assistència telefònica. Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants.

Aquesta és la tercera jornada de selecció de personal que realitza PalmaActiva per al touroperador alemany, que l’any passat va contractar personal dues vegades mitjançant les jornades de selecció de l’Agència de Desenvolupament Local. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta col•laboració amb TUI, que els darrers anys també ha participat a les fires d’ocupació que organitza PalmaActiva.

Les tasques d’aquests llocs de feina són les següents:
• Atendre les trucades telefòniques i correus electrònics, sms i xat dels clients.
• Gestionar les consultes generals, les reclamacions i gestionar reserves d’excursions.
• Proporcionar informació i assessorar als clients sobre qualsevol consulta que tinguin respecte al seu destí de vacances.

Els requisits que demana l’empresa per participar a la jornada de selecció són els següents:
• Nivell alt o domini d’anglès (a partir de B2) i excel·lents coneixements (a partir de C1) de, almenys, un d’aquests idiomes: alemany, polonès, francès, holandès, i/o escandinau (inclòs finlandès).
• Es valorarà l’experiència prèvia en servei al client en el sector turisme.
• Coneixements alts d’informàtica (Office)

Les persones interessades en assistir a aquestes jornades de selecció s’han de inscriure prèviament a la web de PalmaActiva:
Informació i inscripcions

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport a TUI durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció curricular i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai a les seves instal·lacions per poder fer les entrevistes de feina.

Aquest any, PalmaActiva ja ha realitzat 13 jornades de selecció a les quals s’han ofert més de 750 llocs de feina. Les empreses que han emprat aquest servei de PalmaActiva al que portem de 2018 han estat: BQ Hoteles, Europcar, Ok Rent-a-car, Urban Food, Starbucks, Tast Culinary Project, Grup Areas, Ferrer Hotels i Hotelbeds i Thomas Cook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.