Establiments de la Costa de’n Brossa i Pas de’n Quint organitzen activitats per dinamitzar el teixit comercial de la zona

PalmaActiva ha donat suport a la iniciativa fent les gestions d’ocupació de via pública

Demà dissabte dia 17 de setembre –entre les 12 i les 21 hores–  un grup d’establiments comercials de la zona de la Costa de’n Brossa i Pas de’n Quint organitzaran activitats de dinamització del teixit comercial d’aquesta zona.

Segons explica Jordi Vilà, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, l’àrea de Comerç de PalmaActiva ha donat suport a aquesta iniciativa fent les gestions d’ocupació de via pública.

Segons expliquen les persones organitzadores, els dos darrers anys s’han renovat la majoria dels establiments de la zona i aquesta activitat té un caire d’inauguració i de presentació dels establiments comercials al veïnatge i al públic en general –les restriccions de la pandèmia no van permetre en el seu moment realitzar cap tipus d’activitat–.

Els participants autoritzats organitzen una activitat de dinamització al carrer que integra una actuació musical, un taller de personalització de peces de vestir i un bufet obert al públic, amb la finalitat de donar a conèixer els establiments, els productes i els serveis dels establiments adherits a la iniciativa.

L’actuació musical en directe anirà a càrrec d’Eduardo Junquera. Hi haurà un taller de personalització de peces de roba a càrrec de l’artista Art Act, qui pintarà a mà bosses i altres peces esportives. The Barn Spain, Palma Republic, Essence Lab, Essence Palma, Sailor Tattoo House, Piel de Gallina i Stick No Bills són els establiments que promouen aquesta iniciativa.

L’objectiu que es persegueix amb aquesta activitat és fomentar el comerç local i de proximitat d’aquest indret de Palma. “Com ja és habitual, des de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació es recolzen aquest tipus d’iniciatives que serveixen per promoure el comerç local i de proximitat”, destaca Vilà.