Els propers 8, 9 i 10 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs

Gràcies a aquesta iniciativa que promou PIMECO i a la qual dóna suport l’Ajuntament de Palma, el comerç pot sortir al carrer al centre i als barris.

Els propers 8, 9 i 10 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs
Els propers 8, 9 i 10 de març tindrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs
El propers dies 8, 9 i 10 de març tendrà lloc una nova edició de la Fira d’Estocs de Palma, que promou la patronal PIMECO i a la que dóna suport l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Palma. Aquesta iniciativa pretén promocionar i difondre el petit comerç del municipi mitjançant una fira en la qual poden participar tots els establiments comercials de Ciutat.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball de l’Ajuntament de Palma afirma que “des de l’Ajuntament oferim la nostra col·laboració a aquesta iniciativa com a exemple de suport al teixit del comerç tradicional de la ciutat”. Segons PIMECO, “amb aquestes activitats pretenem impulsar el comerç de les barriades de Palma donant l’oportunitat a tots aquells comerciants que ho desitgin de treure devant dels seus establiments estocs per dinamitzar d’aquesta manera el petit comerç; pretenem aprofitar els darrers impulsos de la campanya de rebaixes”. Els establiments que s’hagin inscrit per poder muntar una parada al carrer, ho podran fer tot just al davant de la façana del seu local i mantenint la homogeneïtat de la imatge de la campanya.

Els carrers i les zones en els quals es preveu aquesta participació són els següents:

C. Oms
Zona Geranis
Zona La Rambla
C. Sindicat
C. Sant Miquel
Pl. Major
C. Colom
Zona Jaume II
Zona Jaume III
Zona Born
Zona General Riera
C. Conqueridor
C. Argenteria
C. 31 de desembre
Zona Nou Centre
Pl. Madrid
Pl. Paris
C. Blanquerna
C. Aragó
C. Balmes
Av. Argentina
Zona Pg. Mallorca
C. Unió
Pl. Sant Antoni
Zona Cort
Zona La Seu
Zona Via Alemanya
C. Nureddunna
C. Velázquez
C. Josep Tous i Ferrer
C. Caputxins
C. Constitució

Aquesta any aquesta iniciativa de PIMECO es complementa amb la Fira Mallorca Estoc els dies 8, 9, 10 i 11 de març. Mallorca Estoc és una activitat de dinamització comercial que consisteix en la col·locació de dues carpes al parc de les Estacions. Aquestes carpes ocuparan una superfície de 625 metres quadrats en les quals es poden instal·lar fins a 25 estands. Els horaris será els següents: dijous dia 8 de març de 16h a 21h; divendres 9 de març de 10h a 21h; dissabte 10 de març de 10h a 21h i diumenge 11 de març de 10h a 21h.

Durant la fira, els establiments tenen l’ocasió de vendre productes i mercaderies que esdevenen excedents de la temporada anterior, amb la qual cosa poden donar sortida a tot allò que no s’hagi venut durant la temporada. Així, es permet al públic accedir a uns productes i mercaderies amb la mateixa garantia de compra i a un preu interessant. Els participants a la Fira d’Estocs han de complir la Llei de Comerç 11/2014 de les Illes Balears.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.