El centre d’empreses de PalmaActiva ha acollit 37 empreses i 53 persones emprenedores durant els set primers mesos de 2019

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero recorda que el Quiosc és gratuït fins a final d’any.

El centre d’empreses de PalmaActiva ha acollit 37 empreses i 53 persones emprenedores durant els set primers mesos de 2019
53 persones emprenedores i 37 empreses han passat durant els primer set mesos de l’any pel centre d’empreses de PalmaActiva, format per 17 locals, 7 despatxos, un coworking amb 20 llocs de feina i el Quiosc.

El president de PalmaActiva afegeix que seguint en la línea dels anys anteriors, “els 17 locals i 7 despatxos que tenim estan ocupats al 100%”. “Vull animar els emprenedors a presentar sol·licituds per poder instal·lar-se als nostres locals, despatxos i coworking, la llista d’espera per accedir als locals i despatxos s’ordena per puntuació i gràcies a la rotació de les empreses estem oferint locals a més del 70% dels projectes que volen venir en un període inferior a 6 mesos”, ha afegit el regidor.

El Quiosc de PalmaActiva

Rodrigo Romero ha volgut recordar que des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per fomentar el seu ús i per donar-lo a conèixer. “Anim les empreses, persones emprenedores i entitats a emprar aquest espai que és un molt bon aparador per arribar a la ciutadania”, ha dit Romero. Els darrers mesos han emprat el Quiosc la Fundació Teatre Principal, l’Associació de Forners i Pastisser de Balears, l’organisme cultural Sa Galania, Emaya, la CRDO Oli de Mallorca, Mimo Upciclyng, PalmaBodas, el CEE Son Ferriol, Power HouseHub i Signewords.

Centre d’Empreses

El centre d’empreses de PalmaActiva està format per 17 locals a peu pla de carrer, 7 despatxos i un coworking amb 20 llocs de feina.

Principals avantatges del centre d’empreses de PalmaActiva
• Preus competititus.
• La seva ubicació, al centre de Palma.
• Els despatxos i coworking ofereixen serveis com internet, neteja, climatització…
• Possibilitats de col·laboració i “networking” entre empreses de diferents perfils.

Les sol·licituds per instal·lar-se al centre d’empreses de PalmaActiva es poden presentar durant tot l’any en una convocatòria permanentment oberta que permet llista d’espera.

Poden formar part del centre d’empreses de PalmaActiva projectes empresarials sobre qualsevol activitat que sigui lícita i que siguin d’economia creativa. Per economia creativa s’entenen les activitats incloses dins un dels següents grups:
a) Economia del coneixement: noves tecnologies, informàtica, programari, videojocs, consultors tecnològics, telecomunicacions, robòtica, investigació i desenvolupament, etc.
b) Indústria cultural:
– Comunicació social: publicitat, màrqueting, editorials, ràdio i televisió, etc.
– Audiovisuals: cinematografia, vídeo i producció, fotografia, música, etc
– Disseny en general: d’interiors, gràfic, industrial, de moda, etc.
– Activitats tècniques: accessibilitat, sostenibilitat, medi ambient, etc.
– Gestió cultural: oficines tècniques en gestió d’art, entreteniment, festivals de cinema, etc.
c) Altres activitats econòmiques amb algun component significatiu tecnològic, de creativitat, d’innovació o de capital intel·lectual de la seva branca de coneixement.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.