Documental de SOIB 30 Palma Micromachine V

 

Un any dona molt de si, són moltes hores compartides estudiant i aprenent un ofici. Totes aquestes experiències les ha recollit Kenneth Nava, treballador del programa SOIB 30 Formació i Ocupació Palma Micromachine V i principal responsable de The Audivision.

Kenneth ha rodat un documental on explica l’experiència de les 10 persones –cinc homes i cinc dones– que durant aquest darrer any s’han format per obtenir un certificat de professionalitat d’Operacions auxiliars de manteniment de sistemes i experiencia laboral en el sector.

Revisar, reparar i configurar els equips informàtics del centre de Formació de PalmaActiva, dels casals de barri i de les biblioteques municipals, instal·lar sistemes tecnològics per adaptar la formació a les mesures covid o col·laborar en les tasques de renovació del parc informàtic de l’IMI són algunes de les feines que ha estat realitzant l’equip de Palma Micromachine V.

Cada programa és diferent, i aquest s’ha caracteritzat per un fort esperit d’equip; en el documental hi trobareu una prova d’això!

El programa té un blog propi i presència a les xarxes socials Instagram i Facebook (@palmamicromachine).

Gestionat per PalmaActiva, Palma Micromachine V s’emmarca en el programa SOIB 30 Formació i Ocupació i es finança amb fons del SOIB mitjançant la Conferència Sectorial.

Documental: https://www.youtube.com/watch?v=RC1ZfwvPsgI