Darrera reunió del Consell Rector de PalmaActiva d’aquesta legislatura

La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover ha agraït als participants la feina realitzada durant els darrers quatre anys.

Darrera reunió del Consell Rector de PalmaActiva d’aquesta legislatura
Darrera reunió del Consell Rector de PalmaActiva d’aquesta legislatura
Avui ha tingut lloc la darrera reunió d’aquesta legislatura del Consell Rector de PalmaActiva. La regidora de Turisme, Comerç i Treball Joana Maria Adrover ha agraït als assistents la feina feta durant els darrers 4 anys. A més de la presidenta Joana Maria Adrover, també han assistit a la reunió d’avui el vicepresident Francisco Ducrós; la coordinadora general de l’àrea Pepa Peláez; la gerent de PalmaActiva Susana Rincón; el regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics Aligi Molina; el director general de Comerç Sergio Gómez; el director general de Benestar Social Joan Antoni Salas; la representant de CAEB Carme Francés; la representant de CCOO Yolanda Calvo i els experts Francisco Canet i Maribel González.

Durant la reunió d’avui el Consell Rector de PalmaActiva ha aprovat elevar a la Junta de Govern de l’Ajuntament l’inici de l’expedient per a la contractació del servei de seguretat, vigilància i serveis auxiliars dels immobles, dependències i instal·lacions de PalmaActiva. La durada del contracte serà per dos anys no prorrogables. El pressupost màxim de licitació és 177.541,92 euros IVA inclòs. La data d’inici prevista per a aquest servei és el dia 1 de juny.

El Consell Rector de PalmaActiva d’avui ha fet un seguiment de la gestió dels programes del SOIB als quals col·labora l’entitat –SOIB Visibles, SOIB Joves Qualificats, SOIB Palma Activa Dual II, programes de formació i ocupació SOIB Jove i SOIB 30–, gràcies als quals els darrers quatre anys PalmaActiva ha realitzat al voltant de 800 contractacions directes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.