Conveni de PalmaActiva amb la Fundació Accenture

Gràcies a aquest acord, PalmaActiva podrà utilitzar una solució de mesurament i desenvolupament de competències digitals de la Fundació Accenture per millorar l’ocupabilitat de les persones.

Conveni de PalmaActiva amb la Fundació Accenture
Conveni de PalmaActiva amb la Fundació Accenture
PalmaActiva ha signat un conveni amb la Fundació Accenture gràcies al qual l’Agència de Desenvolupament Local de Palma podrà utilitzar “Emplea + Digital”, una solució tecnològica que permet avaluar i desenvolupar les competències que es necessiten per treballar en el món digital d’avui. Amb aquesta solució, les persones poden millorar la seva ocupabilitat, incrementant les seves possibilitats d’ocupació. L’acord ha estat rubricat per Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i per Juan Pedro Moreno, president d’Accenture i de la Fundació Accenture.

Segons Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva, “amb la Fundació Accenture compartim el mateix interès comú a favor de la inserció laboral i de l’ocupabilitat dels col·lectius més vulnerables, per això hem acordat formalitzar la nostra adhesió a la seva iniciativa “Junts per l’ocupació dels més vulnerables””. La presidenta de PalmaActiva afirma que gràcies a “Emplea + Digital” “des de PalmaActiva podrem avaluar les competències d’un candidat per a un lloc de treball i també podrem donar-li la formació per millorar les competències en què no té el nivell requerit”.

“Per donar resposta a les quatre milions de persones que es troben en situació de vulnerabilitat davant l’ocupació a Espanya es necessita un esforç conjunt i col·lectiu del sector empresarial, les administracions públiques i el sector social. Cal formar però també cal contractar”, afirma Juan Pedro Moreno, president d’Accenture.

Emplea + Digital

La Fundació Accenture canalitza el compromís social d’Accenture per formar i inserir laboralment els col·lectius més vulnerables. “Emplea + Digital” és una metodologia per a la millora de l’ocupabilitat de col·lectius vulnerables basada en el mesurament i el desenvolupament d’una sèrie de competències transversals per a les quals s’ha detectat una àmplia demanda en el mercat laboral. Aquesta solució compta amb eines objectives per al mesurament i automesurament i amb materials formatius específics per al seu desenvolupament.

“Emplea +” s’ha impulsat amb la col·laboració de sis entitats socials de referència: Creu Roja Espanyola, Cáritas, Fundació Farigola, Fundació Èxit, Fundació Secretariat Gitano i Fundació ONCE.

L’Estratègia Espanyola d’Activació per a l’Ocupació indica que un dels objectius prioritaris és millorar el nivell de competències dels treballadors i dels demandants d’ocupació: hi ha una relació directa entre les competències que tenen les persones i el seu rendiment a les empreses: cal ajustar les competències laborals demandades pel teixit productiu i les ofertes pels treballadors que busquen feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.