Comença el Mes de l’Ocupació de PalmaActiva, que ofereix 1.353 llocs de feina

Des d’avui fins al 18 de març hi participen un total de 38 empreses que cerquen personal

Les cadenes hoteleres Barceló Hotel Group i Nybau Hotels han realitzat avui les primeres entrevistes de treball

 

El Mes de l’Ocupació de PalmaActiva ha començat avui i, fins al pròxim 18 de març, aquesta iniciativa posa en contacte als responsables de Recursos Humans de les diferents empreses que cerquen personal amb persones que es troben en situació de recerca de feina.

El Mes de l’Ocupació té lloc a la seu de PalmaActiva, al carrer del Socors, i en aquesta iniciativa participen un total de 38 empreses que ofereixen 1.353 llocs de feina. Durant 20 jornades, a aquestes trobades es podran mantenir entrevistes de feina i per participar-hi és necessària la inscripció. Els ciutadans interessats poden apuntar-se en qualsevol moment encara que es recomana fer-ho amb temps ja que l’aforament és limitat.

A la primera jornada d’avui hi han participant les empreses Barceló Hotel Group i Nybau Hotels , que han realitzat entrevistes a un total de 280 persones que han acudit com a candidates.

En concret, Barceló Hotel Group ha fet entrevistes per als llocs de feina de els perfils de cambrer/a, cuiner/a, cambrer/a de pisos i recepcionista.

Per la seva banda, Nybau Hotels cerca recepcionista de hotel, cambrer/a, cuiner/a, cambrer/a de pisos, cap de partida, cap de secció, mantenidor d’edificis.

La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, ha destacat que, per a aquest equip de govern, el Mes de l’Ocupació és molt important “perquè incideix en una de les nostres grans prioritats aquesta legislatura: la dinamització del mercat laboral de la nostra ciutat”.

La pàgina web on es pot consultar el calendari, les empreses participants i els perfils dels llocs de treball és https://mesocupacio.palmaactiva.com.

El calendari d’empreses que participen aquesta semana és el següent:

•Dimarts 13: Insotel i BG Hotels
•Dijous 15: Iberostar
•Divendres 16: Mac Hotels, Vibra Hotels

Més informació: https://mesocupacio.palmaactiva.net/