PalmaActiva acull una trobada empresarial a la que han assistit una cinquantena d’assistents

Aquesta és una activitat organitzada per PalmaActiva, per la Direcció General d’Autònoms i per AJE Balears (Associació de Joves Empresaris)

 

PalmaActiva ha acollit avui una trobada empresarial a la qual han assistit més d’una cinquantena de persones. Aquesta iniciativa pretén facilitar l’intercanvi d’informació, millorar la xarxa de contactes, augmentar la visibilitat i generar negoci entre empreses. Aquesta és una activitat organitzada per PalmaActiva, per la Direcció General d’Autònoms i per AJE (Associació de Joves Empresaris).

La trobada ha començat amb la xerrada “Les tres claus de les novetats fiscals del 2024” a càrrec de Luis García Sánchez, president d’ATA Balears i expert en economia. A continuació hi ha hagut reunions d’”speed networking”.

Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms, ha donat la benvinguda a les persones assistents. Tormo s’ha mostrat molt satisfet de la bona acollida d’aquesta trobada i ha expressat el seu desig de seguir col·laborant amb AJE Balears. Tormo també ha destacat que des de PalmaActiva i la Direcció General d’Autònoms es continuarà amb aquestes trobades ja que són “fonamentals per a les persones emprenedores i per a les empreses, ja que aquests intercanvis enforteixen aliances”.

TROBADES EMPRESARIALS DE PALMACTIVA

·Objectius

Establir nous contactes i possibilitar que sorgeixin col·laboracions entre els participants de la jornada, així com ampliar la xarxa de relacions de les empreses i autònoms assistents a la jornada.

· A qui s’adreça

La jornada s’adreça a qualsevol empresa o autònom, de qualsevol sector d’activitat, que vulgui ampliar la xarxa contactes i conèixer nous emprenedors o empresaris amb els quals poder establir col·laboracions o realitzar negocis.

· En què consisteix

La jornada té una durada duna hora i mitja, diferenciada en tres blocs de trenta minuts. La primera part consisteix en una breu ponència impartida un professional de prestigi reconegut, relacionat amb el món de l’empresa i de l’emprenedoria. La segona part consisteix en trobades de “speed networking” amb les quals s’estableixen sinergies entre els participants. Es fan un màxim de cinc cites per cada participant. Finalment, es compta amb trenta minuts de “coffe break” més per establir més contactes o aprofundir en les relacions establertes.

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/crear-una-empresa/encuentros-empresariales/