Conferència a PalmaActiva sobre empreniment social

  • A la xerrada es parlarà sobre empreses que tenen com a objectiu principal la millora del planeta i de la vida de les persones al temps que generen beneficis econòmics.
  • Tindrà lloc el proper divendres 28 d’abril les 10h a la seu de l’Agència de Desenvolupament Local.

Conferència Empreniment Social
Conferència Empreniment Social
PalmaActiva acollirà el proper divendres 28 d’abril la conferència “Empreniment social: benestar per al futur”. L’objectiu de la conferència és conèixer iniciatives reals d’empreniment social -locals i internacionals- per facilitar claus rellevants sobre com innovar per a la millora de la societat.

El darrer informe de GEM (la major xarxa d’investigadors en empreniment d’Espanya) destaca que els negocis iniciats per les persones emprenedores socials han augmentat en la majoria de regions del món, i cada vegada s’inicien més negocis amb l’objectiu del bé comú i no només amb la meta d’obtenir beneficis.

“És possible que una empresa tingui com a objectiu principal la millora del planeta i la vida de les persones, al temps que es generen beneficis econòmics”, destaca Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball. La presidenta de PalmaActiva afegeix que aquesta xerrada s’emmarca en el nou pla estratègic de l’entitat, pel qual PalmaActiva treballa pel foment d’una economia basada en l’ètica, la sostenibilitat i la solidaritat.

“Des de Palmaactiva hem organitzat aquesta conferència pensant en el món associatiu de les nostres illes per tal que serveixi per donar un impuls a l’economia social”, assenyala la regidora.

A la conferència hi participiran:

Cristina Serrano i Berta Lázaro: Cristina és cap de Comunicació de Mondragón Team Academy València (Mondragón Team Academy) i Berta és directora de Teamlabs Barcelona. “Mondragón Team Academy” és una xarxa internacional per a l’educació d’empreniment en equip. Mondragón Team Academy (MTA World) és una comunitat internacional d’emprenedors formada per més d’un miler d’equips d’emprenedors que aprenen seguint el mètode de “learning by doing”.

Guillaume Lefebvre: Director d’operacions de Siel Bleu Europa, organització sense ànim de lucre que empra al voltant de 450 empleats a França, Espanya, Bèlgica i Irlanda. El 1997, Siel Bleu va ser pionera en el concepte de la utilització de l’activitat física adaptada com un mitjà dinàmic de promoció de la salut, especialment de les persones grans, i com una forma de millorar els llaços socials.

Sergi Boix: Director de 3 Glops – Salut Mental (Mallorca), un projecte d’emprenedoria social i innovador que, a partir de l’embotellament i distribució d’aigua local i de qualitat a empreses i domicilis, té un triple objectiu: fomentar la inserció laboral de les persones amb malaltia mental; aconseguir més recursos propis per als programes de les associacions i els seus usuaris i donar més visibilitat a aquest col·lectiu. Va guanyar el premi a la Innovació Social 2016 del Consell de Mallorca.

Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.