PalmaActiva selecciona personal per a Norauto

63 persones han acudit a l’Agència de Col·locació Municipal per fer entrevistes de feina de dependents i mecànics.

PalmaActiva ha realitzat avui la segona jornada de selecció de personal per al grup Norauto. L’empresa necessita incorporar 35 treballadors per fer feina de dependents i mecànics. Sis responsables de recursos humans de Norauto han fet avui entrevistes als candidats preseleccionats per PalmaActiva per a l’oferta de dependent/a i de mecànic/a. 53 persones han fet l’entrevista per al lloc de feina de dependent i 10 persones per al de mecànic.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants. Joana Maria Adrover, regidora de Treball, destaca la utilitat de les jornades de selecció de PalmaActiva, que “són un exemple de la col·laboració público-privada”. Aquest any PalmaActiva ha fet jornades de selecció de personal entre d’altres per a TUI, Meliá, Sixt, Europcar, Alsa…

Actualment, Norauto compta amb dos centres a Mallorca: Norauto Palma Llevant i Norauto Palma Ca’s Caspicol, i obrirà un tercer centre a Marratxí. Des de l’empresa es destaca que dels 35 llocs de feina que ofereixen, el 80% quedaran fixos a plantilla. Els responsables de Norauto han agraït a PalmaActiva l’esforç que s’ha fet des de l’Agència de Col·locació municipal per fer aquesta selecció. Els seus responsables destaquen l’utilitat de les jornades: “És molt interessant poder fer seleccions grupals i poder parlar a la vegada amb moltes persones que cumpleixin els perfils que necessitam”.

Un comentari sobre “PalmaActiva selecciona personal per a Norauto

  1. Buenas noches,
    Para quienes asistimos a dichas jornadas, sabrían decirme en qué plazos habría alguna comunicación sobre si la candidatura ha sido ó no aceptada.
    muchas gracias.
    Daniel Maccora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.