Establiments de l’entorn del carrer Sant Nicolau organitzen la Festa de la Primavera per dinamitzar el teixit comercial de la zona

Una quarentena d’establiments comercials de la zona del c. Sant Nicolau, pl. Chopin…organitzen aquesta activitat de promoció i de dinamització del teixit comercial de la zona.

Establiments de l’entorn del carrer Sant Nicolau organitzen la Festa de la Primavera per dinamitzar el teixit comercial de la zonaEl proper dissabte dia 22 d’abril de 10h a 20h un nodrit grup d’establiments comercials de la zona del c. Sant Nicolau, pl. Chopin…han organitzat una activitat de promoció i de dinamització del teixit comercial d’aquesta zona.

Des del primer moment, la iniciativa ha tengut bona acollida entre els comerços i dia d’avui ja compta amb l’adhesió de 39 establiments dedicats a la venda de roba, complements, joies, queviures…

La iniciativa inclou el traçat que conformen els carrers de Jovellanos, Pararires, Sant Nicolau, Guixers, Orfila, Brondo, Pas den Quint i la plaça Chopin, i entre les activitats inclou des de decoració dels carrers i dels comerços, fins a concursos, tallers infantils, accions de promoció comercial, passant per un concurs de mostradors que es basarà en la participació del públic.

L’eix temàtic de tot això és la primavera. El canvi d’estació i la presentació de la nova temporada és el motiu que han escollit els participants per impulsar aquesta zona comercial.

L’objectiu que es persegueix és fomentar el comerç local i de proximitat d’aquest indret de Palma perquè formi part del recorregut de les persones que visiten la ciutat i per animar també a la població resident a redescobrir-lo, atès que es troba ubicat a una zona en la qual conflueixen elements d’interès cultural, turístic i comercial.

Com ja és habitual, des de la Regidoria de Turisme, Comerç i Treball es recolzen aquest tipus d’iniciatives que serveixen per promoure el comerç local i compten amb el suport del comerç de proximitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.