54 empreses ofereixen prop de 500 llocs de feina a la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva

Tindrà lloc els propers 7 i 8 de març al Palma Arena

Estefanía Uriarte, responsable de Selecció i Formació de Sampol; Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Joan Enric Capellà, soci fundador del grup Som Hotels; Jaime Beneroso, director del centre Norauto Ca's Capiscol i José Hila, alcalde de Palma
Estefanía Uriarte, responsable de Selecció i Formació de Sampol; Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball; Joan Enric Capellà, soci fundador del grup Som Hotels; Jaime Beneroso, director del centre Norauto Ca’s Capiscol i José Hila, alcalde de Palma
El batle de Palma, José Hila, i la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, han presentat avui les darreres novetats de la Fira de l’Ocupació, que tindrà llocs els dies 7 i 8 de març i en la que 54 empreses oferiran prop de 500 ofertes de feina. Hila i Adrover han estat acompanyats per representants d’algunes de les empreses que participen a la fira, concretament per Joan Enric Capellà, soci fundador del grup Som Hotels; Estefanía Uriarte, responsable de Selecció i Formació de Sampol i Jaime Beneroso, director del centre Norauto Ca’s Capiscol.

El batle de Palma ha agraït especialment a les empreses la seva participació a la roda de premsa i a la fira: “Està clar que la fira té interès tant per als ciutadans com per a les empreses, per això aquestes repeteixen”, ha dit el batle. El primer edil ha assenyalat que per a l’equip de Govern és prioritari ajudar a la gent a trobar feina, destacant la importància de col·laborar amb el sector privat per ajudar a crear llocs de feina. El primer edil ha recordat que en termes d’ocupació “a Palma ja estem en dades de 2006 i en quant a empreses en dades de 2009, això significa que la crisi comença a quedar enrere, encara queda molt per fer però ja podem començar a lluitar per millorar les condicions laborals dels llocs de feina que es creen a Palma”.

“Aquesta fira dóna oportunitats reals de feina, els ciutadans que vagin al Palma Arena tindran ofertes de feina reals, moltes persones aniran sense feina i tornaran a casa seva amb una oportunitat”, ha assegurat el batle.

Per la seva banda, Joana Maria Adrover, regidora de Treball, ha destacat que aquest any s’ha fet un esforç per ampliar l’horari de la fira i per donar la possibilitat de poder fer entrevistes individuals als mateixos estands. Adrover ha expressat la seva satisfacció per poder donar veu a les empreses, que avui han pogut explicar les ofertes de feina que ofereixen i l’experiència d’anys anteriors.

L’empresari Joan Enric Capellà, soci fundador de Som Hotels, ha destacat que aquest any repeteixen participació perquè la fira “funciona” i ha celebrat que hagi una iniciativa institucional que doni un recolzament a l’ocupació. Capellà ha explicat que la seva empresa farà una selecció grupal com a novetat.

Estefanía Uriarte, responsable de Selecció i Formació de Sampol, ha afirmat que la multinacional mallorquina repeteix la seva participació a la fira perquè es útil: “Gràcies a la fira ja hem contractat altres anys gent amb talent”. Per la seva banda Jaime Beneroso, director del centro Norauto Cas Capiscol ha explicat que tenen 18 ofertes de feina i que acudeixen a la fira per primera vegada amb molta il·lusió.

FIRA DE L’OCUPACIÓ 2017.- La Fira de l’Ocupació organitzada per l’Ajuntament de Palma tindrà lloc els propers 7 i 8 de març al Palma Arena –aquesta vegada a la pista interior del velòdrom–. L’horari serà de 10h a 13:30h i de 15h a 18:30h .

La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva és un espai de trobada entre els ciutadans en recerca de feina i els responsables de recursos humans de les empreses amb necessitats de personal:

  • Per als demandants de feina, suposa una ocasió excepcional per a entrar en contacte amb multitud d’empreses.
  • Per a les empreses, és una oportunitat que agilitza enormement la rebuda i selecció de candidatures.

Durant la Fira d’aquest any hi haurà:
Contacte amb empreses
Es podrà lliurar el CV en mà a 54 empreses de diferents sectors que necessiten cobrir llocs de feina. Totes les empreses ofereixen al menys 5 llocs de feina; les empreses ofereixen al voltant de 450 ofertes per cobrir els propers mesos.

Entrevistes individuals
Una vegada lliurat el CV i si l’empresa ho considera, es podran fer entrevistes curtes en privat –cada estand tindran un racó per fer aquest tipus d’entrevistes–.

Les empreses que no poden acudir a la fira però que estan interessades en rebre currículums poden participar de forma virtual, rebent els currículums per correu electrònic.

Enguany la fira es torna a celebrar al Palma Arena. Es pot arribar al Pavelló amb les línies d’autobús 9, 16, 19, 29 i 33. PalmaActiva, a més, disposarà de tiquets gratuïts per a 3 hores al pàrking del Parc de Sa Riera, al carrer de Jesús.

Des de fa dues setmanes, PalmaActiva ha estat organitzant tallers per preparar-se per a la fira: com presentar-se a les empreses, com millorar el CV, com realitzar entrevistes de treball amb èxit… Amb aquests tallers pretenem millorar el nivell d’ocupabilitat dels demandants de feina. Tots els tallers han estat complets fins ara i han participat més de 100 persones.

Tota la informació de la fira en aquest enllaç.

Un comentari sobre “54 empreses ofereixen prop de 500 llocs de feina a la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.