26 persones fan entrevistes de feina gràcies a una nova jornada de selecció de PalmaActiva

PalmaActiva ha realitzat entre ahir i avui una jornada de selecció de personal per a Starbucks.

26 persones fan entrevistes de feina gràcies a una nova jornada de selecció de PalmaActiva
26 persones fan entrevistes de feina gràcies a una nova jornada de selecció de PalmaActiva
PalmaActiva ha realitzat entre ahir i avui una jornada de selecció de personal per a Starbucks. Gràcies a aquesta iniciativa, 26 persones han pogut fer entrevistes de treball amb responsables de recursos humans d’aquesta empresa, que necessita cobrir les properes setmanes 16 llocs de feina –14 baristes i 2 encarregats/ades–.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i responsables de recursos humans que busquen candidats per a cobrir les seves vacants.

Properament, PalmaActiva farà també reclutament de personal per a les empreses Tast Culinary Projects (dia 28) i Areas. Tast Culinary Projects té previst incorporar 30 persones: 10 ajudants de cambrer/a de sala, 5 cambrers/es de sala, 10 ajudants de cuina i 5 cuiners/es. Areas, per la seva part, necessita incorporar 134 persones: 105 ajudants de cambrer/a, 20 ajudants de cuiner/a, 3 ajudants de dependent/a i 6 netejadors/es.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que aquest any PalmaActiva ha realitzat set jornades de selecció en les que s’han ofert més de 400 llocs de feina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.