240 establiments s’han adherit a la campanya de vals de PalmaActiva, que comença el 1r de juny amb l’objectiu de reactivar les compres al comerç de proximitat

A la pàgina https://vals.palmaactiva.com/ es podran veure els establiments adherits

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha donat avui tots els detalls de la nova campanya de vals de PalmaActiva per dinamitzar el comerç de Palma, iniciativa que comença el proper dimecres 1 de juny. 240 establiments s’han adherit a aquesta iniciativa que promou PalmaActiva. Romero ha estat acompanyat per Rafael Ballester, president de la comissió de comerç de la Cambra de Comerç, entitat que proporciona la plataforma de la campanya, ha formalitzat l’adhesió dels comerços i validarà els tiquets de compra.

També han assistit a la presentació de la iniciativa Fabrizio Di Giacomo, director general de Comerç de l’Ajuntament de Palma; i representants de Pimeco, Afedeco i Pimem Comerç.

Romero ha destacat que aquesta convocatòria de vals ajudarà autònoms i microempreses com a mesura de dinamització per reactivar l’economia local, especialment després de la crisi generada per la pandèmia de la covid. Romero anima a la ciutadania a sumar-se a la campanya per donar suport al teixit comercial de Palma: “És una iniciativa beneficiosa tant per a les persones que obtindran un estalvi significatiu com per als comerços que veuran com es reactiva el consum, estam segurs que a partir del proper dimecres es notarà al carrer que comença la campanya”.

Aquesta campanya té un pressupost de 600.000 euros i hi haurà 40.000 vals. Gràcies a aquests vals, s’ofereix als clients un descompte de 15 euros per cada compra que realitzin superior als 30 euros. “El nombre màxim de vals que pot gastar una persona serà de 4 –front als 6 de l’any passat–, esperam així que més gent pugui accedir-hi”, ha dit Romero.

Poden participar a la campanya persones amb DNI o NIE majors de 16 anys i no farà falta adquirir prèviament els vals, es sol·licitaran directament en els mateixos establiments comercials adherits al programa. Les persones interessades en emprar aquests vals podra veure els establiments adherits des de la web https://vals.palmaactiva.com/ca/

Aquest divendres 27 de maig a les 14 hores la Cambra de Comerç farà una formació on line on els comerços adherits poden rebre una formació de com es validen els vals.