1.248 persones han pogut fer entrevistes de treball els darrers mesos gràcies a les jornades de selecció organitzades per PalmaActiva

Avui ha tingut lloc la darrera d’aquestes jornades per a l’empresa OK Mobility, que necessita incorporar 25 recepcionistes de rent a car

En les 8 jornades de reclutament fetes fins ara s’han ofert 855 llocs de feina

PalmaActiva ha organitzat avui una nova jornada de selecció de personal, en aquest cas per a l’empresa OK Mobility, que necessita incorporar 25 recepcionistes de rent a car. Amb aquesta jornada, són 8 les organitzades els darrers mesos per PalmaActiva, en elles s’han ofert 855 llocs de feina. Gràcies a aquest servei gratuït de l’agència de col·locació de PalmaActiva, aquest any 1.248 persones han pogut fer entrevistes amb els responsables de Recursos Humans d’empreses que necessiten incorporar personal.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que aquest mes “hem notat un descens significatiu en el nombre de gent que s’ha inscrit a les jornades, hi ha menys gent en atur i al sector serveis estam arribant a l’ocupació plena, en general la reactivació econòmica és un fet”.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal.

Durant les jornades de reclutament, PalmaActiva dona suport a les empreses durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Les jornades de selecció que han tingut lloc a aquest any a PalmaActiva són:

  • 18/2 – Marriot: 132 llocs de feina / 610 entrevistes
  • 22/2 – TUI: 80 llocs de feina / 42 entrevistes
  • 24/3 – Autocars Comas: 40 llocs de feina / 108 entrevistes
  • 31/3 i 1/4 – Zafiro Hotels: 504 llocs de feina / 345 entrevistes
  • 7/4 – Grup Gallery Hoteles-Hotel Honucai: 13 llocs de feina /28 entrevistes
  • 10/5 – Grup Areas / 50 llocs de feina / 80 entrevistes
  • 12/5 – Record Go / 20 recepcionistes / 25 entrevistes
  • 24/5: OK Mobility / 25 recepcionistes / 12 entrevistes