234 establiments ja s’han adherit a la campanya de vals de descompte de PalmaActiva

Fins al 28 de setembre els establiments poden registrar-se des de https://web.palmaactiva.com/es/seuelectronica/

 

El proper dimecres 28 de setembre finalitza el termini d’adhesió a la campanya de vals de suport al petit comerç de PalmaActiva. 234 establiments ja s’han adherit a la campanya. El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, anima als establiments comercials de Palma a què s’adhereixin a aquesta iniciativa: “La clau de l’èxit radicarà en el nombre i la diversitat de comerços adherits, és una oportunitat per animar el consum, fidelitzar clients i revitalitzar la vida als nostres barris”.

L’Ajuntament de Palma, per mitjà de PalmaActiva, posa en marxa aquesta campanya de 96.164 vals comercials amb un pressupost de gairebé 2 milions d’euros. És la campanya de vals comercials amb major dotació engegada fins al moment a Balears.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació explica que les anteriors edicions de la campanya varen ser un èxit: “Per això hem planificat aquesta campanya intentant replicar la mecànica de funcionament de l’anterior, però afegint-hi dues novetats: més diners i més epígrafs de negocis per tal que es puguin adherir més establiments, d’aquesta manera els vals no només es podran bescanviar per productes, sinó també per serveis com són tallers mecànics, ortodòncia, perruqueries, fisioterapeutes, etc.”.

Més informació a https://vals.palmaactiva.com/ca