“Viu sa Serra”, al Quiosc de PalmaActiva

Durant dues setmanes, el Quiosc ajuda a promocionar aquest projecte de la emprenedora Arantxa Gállego

El Quiosc de PalmaActiva està promocionant aquests dies l’empresa “Viu sa Serra”, de l’emprenedora Arantxa Gállego. El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

Gállego explica que “Viu sa Serra” és un projecte emprenedor nascut en plena Serra de Tramuntana, a Esporles. Gállego, dissenyadora gràfica, detalla: “Sempre he treballat per encàrrec, i em feia il·lusió dissenyar un producte propi per amollar les mil idees que em bullen dins el cap…”. Per començar, ha produït una agenda dissenyada i impresa a Mallorca i feta amb paper de fonts responsables.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, ha visitat avui Gállego per conèixer el seu projecte i com està essent la seva estada al Quiosc. Romero s’ha mostrat satisfet de què amb totes les mesures de seguretat per fer front a la COVID-19, el Quiosc pugui ser emprat per donar a conèixer projectes emprenedors.

Més informació: https://www.viusaserra.com/