Una cinquantena de persones assisteixen a la conferència de PalmaActiva sobre empreniment social

L’objectiu de la conferència ha estat conèixer iniciatives reals d’empreniment social -locals i internacionals- per facilitar claus rellevants sobre com innovar per a la millora de la societat.

D’esquerra a dreta: Cristina Serrano, de Mondragon Team Academy Valencia; Berta Lázaro, directora de Teamslabs Barcelona; Guillaume Lefebre, director de Siel Bleu Europa, Sergi Boix, director de 3 Glops; Susana Rincón, gerent de PalmaActiva i Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball.
D’esquerra a dreta: Cristina Serrano, de Mondragon Team Academy Valencia; Berta Lázaro, directora de Teamslabs Barcelona; Guillaume Lefebre, director de Siel Bleu Europa, Sergi Boix, director de 3 Glops; Susana Rincón, gerent de PalmaActiva i Francisco Ducrós, coordinador general de Turisme, Comerç i Treball.
La seu de PalmaActiva ha acollit avui la conferència “Empreniment social: benestar per al futur”. L’objectiu de la conferència ha estat conèixer iniciatives reals d’empreniment social -locals i internacionals- per facilitar claus rellevants sobre com innovar per a la millora de la societat.

“És possible que una empresa tingui com a objectiu principal la millora del planeta i de la vida de les persones, al temps que es generen beneficis econòmics”, assenyala Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball. La presidenta de PalmaActiva afegeix que aquesta xerrada s’emmarca en el nou pla estratègic de l’entitat, pel qual PalmaActiva treballa pel foment d’una economia basada en l’ètica, la sostenibilitat i la solidaritat.

A la conferència han participat:

Cristina Serrano i Berta Lázaro: Cristina Serrano és cap de Comunicació de Mondragon Team Academy València i Berta Lázaro és directora de Teamlabs Barcelona. Mondragón Team Academy és una comunitat internacional formada per més d’un miler d’equips que aprenen seguint el mètode de “learning by doing”.

Guillaume Lefebvre: Director d’operacions de Siel Bleu Europa, organització sense ànim de lucre que empra al voltant de 450 empleats a França, Espanya, Bèlgica i Irlanda. El 1997, Siel Bleu va ser pionera en el concepte de la utilització de l’activitat física adaptada com un mitjà dinàmic de promoció de la salut, especialment de les persones grans, i com una forma de millorar els llaços socials.

Sergi Boix: Director de 3 Glops – Salut Mental (Mallorca), un projecte d’emprenedoria social i innovador que, a partir de l’embotellament i distribució d’aigua local i de qualitat a empreses i domicilis, té un triple objectiu: fomentar la inserció laboral de les persones amb malaltia mental; aconseguir més recursos propis per als programes de les associacions i els seus usuaris i donar més visibilitat a aquest col·lectiu. Va guanyar el premi a la Innovació Social 2016 del Consell de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.