Reunió preparatòria a PalmaActiva de la Fira de Son Ferriol

L’esdeveniment tindrà lloc els dies 28 i 29 de març


Avui matí ha tingut lloc a PalmaActiva una reunió amb l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol en la qual l’associació ha informat sobre la preparació de la propera edició de la fira de Son Ferriol, la qual tindrà lloc els dies 28 i 29 de març.

Segons assenyala l’associació, l’edició d’enguany mantindrà els mateixos trets d’edicions anteriors i comptarà amb la participació del teixit comercial i empresarial de Son Ferriol; com sempre hi haurà parades de productes artesans, d’alimentació, de maquinària agrícola, de restauració, mostra d’animals… i activitats per a l’oci infantil.

La reunió ha servit perquè l’associació exposi les línies mestres de la fira i per fer una previsió de les necessitats de logística, de seguretat, de gestió del trànsit… i també per recordar la documentació que cal presentar per obtenir-ne les autoritzacions.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament s’encarregarà de convocar una reunió de coordinació amb les diferents àrees municipals i l’associació a l’efecte de preveure els diferents punts perquè la fira sigui un èxit.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha assistit al començament de la reunió per saludar i felicitar els organitzadors: “Des de PalmaActiva i l’Ajuntament volem expressar la nostra enhorabona per endavant per mantenir viva l’empenta i desenvolupar aquest fira d’aquest poble de Ciutat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.