Protocol de col·laboració entre PalmaActiva i Fundació ASPAS

El protocol inclou accions relacionades amb ocupació i formació.

D’esquerra a dreta: Jaime Ferrer, gerent de la Fundació ASPAS, Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva i Maria Magdalena Vanrell, coordinadora de serveis de Fundació ASPAS.
D’esquerra a dreta: Jaime Ferrer, gerent de Fundació ASPAS, Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva i Maria Magdalena Vanrell, coordinadora de serveis de Fundació ASPAS.
PalmaActiva i la Fundació ASPAS (Associació de Pares i Mares de Persones amb Discapacitat Auditiva) han signat avui un protocol de col·laboració per cooperar en temes d’orientació laboral i formació. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, i Jaime Ferrer, gerent de la Fundació ASPAS, han signat l’acord en representació de les dues entitats.

Segons Joana Maria Adrover, “Fundació ASPAS ens va mostrar el seu interès en treballar conjuntament amb PalmaActiva per a acostar i difondre entre els seus usuaris els serveis que prestam, i ens va semblar una col·laboració molt positiva que afegim a altres semblants que tenim en marxa, com amb la Coordinadora Balear de Persones amb Discapacitat”.

La Fundació ASPAS té com a objectiu la defensa dels drets i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat auditiva i de les seves famílies, i les seves actuacions s’orienten pels principis de normalització i integració social. ASPAS ofereix recursos formatius adaptats a les necessitats d’aquestes persones, amb l’objectiu de millorar la seva autonomia personal i les seves competències professionals. El seu servei de formació ofereix programes de Formació Dual i programes de formació professional per a l’ocupació, dirigits a persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.