PalmaActiva i SECOT signen un conveni de col·laboració en matèria d’emprenedors

L’associació Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial i l’Agència de Desenvolupament Local cooperaran al programa de mentors de PalmaActiva.

PalmaActiva i SECOT signen un conveni de col·laboració en matèria d’emprenedors
D’esquerra a dreta: Bernardí Seguí, president de SECOT; Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva, i Ignacio Miranda, ex president de SECOT
PalmaActiva i SECOT (Voluntariat Sènior per a la Cooperació Empresarial) han signat avui un acord per col·laborar en temes d’emprenedors. Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball i presidenta de PalmaActiva, i Bernardí Seguí, president de la delegació de Balears d’aquesta associació, han rubricat l’acord. Gràcies a aquest conveni, PalmaActiva i SECOT col·laboraran en el programa de “Mentors”, a través del qual l’Agència de Desenvolupament Local ajuda a persones que estan iniciant la seva activitat empresarial.

Segons Joana Maria Adrover, “és una satisfacció establir aquest primer conveni de col·laboració amb SECOT, tots dos tenim la mateixa finalitat, ajudar als emprenedors i les empreses de nova creació de Palma, per això hem considerat que era convenient col·laborar per enfortir el teixit empresarial i comercial existent i ajudar a la creació de llocs de feina”.

La regidora ha expressat el seu desig de què s’ampliï el nombre de participants en el programa de mentors de PalmaActiva, ja que considera que és molt positiu per a Palma. Actualment, PalmaActiva té 22 mentors i té oberts 6 processos de mentorització.

PalmaActiva va iniciar a finals de 2014 aquesta xarxa de mentors per ajudar als emprenedors de Ciutat. Des de llavors, s’han tancat amb èxit 27 relacions d’aprenentatge.

La delegació de SECOT en Balears va ser creada el 2014. Agrupa a professionals de tots els sectors que han finalitzat la seva dedicació professional i desitgen aportar la seva experiència en règim de voluntariat a petites empreses i entitats de suport a la creació d’empreses .

Informació sobre el programa “Mentors” de PalmaActiva seguint l’enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.