PalmaActiva i AMPEB es reuneixen per coordinar accions a favor dels aturats majors de 45 anys

PalmaActiva els ha comunicat la intenció de dur a terme dues Llançadores d´Ocupació. Una per a majors de 45 anys i, com a novetat, una intergeneracional

Palma, 7 de juliol.- La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón, s’han reunit amb representants de l’Associació de Majors Aturats per l’Ocupació de Balears (AMPEB), concretament amb el seu president Pedro Delgado, i la secretària Dolors Sastre, els quals han exposat les necessitats i inquietuds dels aturats majors de 45 anys i han prestat la seva col·laboració en totes les accions que es duguin a terme.

Adrover i Rincón han informat sobre les actuacions que es pretenen dur a terme des de PalmaActiva. Per una banda, PalmaActiva es presenta un any més a la convocatòria del Projecte Visibles del SOIB, un programa destinat als aturats de llarga durada majors de 35 anys, però amb preferència per als majors de 53 anys. A l’anterior edició, l’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva i conjuntament amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears, varen contractar 75 persones durant 6 mesos.

Per altra banda, des de PalmaActiva també se´ls ha comunicat la intenció de dur a terme dues Llançadores d´Ocupació. Una per a majors de 45 anys i, com a novetat, una intergeneracional.

Un comentari sobre “PalmaActiva i AMPEB es reuneixen per coordinar accions a favor dels aturats majors de 45 anys

  1. tengo 57 y voy a cumplir 58. estoy parado y muy interesado en el tema.
    con nuestras edades ya no nos quieren en ningún lado. no entiendo tanta obsesión de alargar la edad de jubilación cuando a partir de 45 eres un resto social.
    a mi personalmente me han llegado a decir abuelito en entrevistas de trabajo, y preguntas como cuantos años quieres trabajar más. vamos, parece un chiste, pero la realidad es peor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.