PalmaActiva i AMPEB es reuneixen per coordinar accions a favor dels aturats majors de 45 anys

PalmaActiva els ha comunicat la intenció de dur a terme dues Llançadores d´Ocupació. Una per a majors de 45 anys i, com a novetat, una intergeneracional

Palma, 7 de juliol.- La regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover, i la gerent de PalmaActiva, Susana Rincón, s’han reunit amb representants de l’Associació de Majors Aturats per l’Ocupació de Balears (AMPEB), concretament amb el seu president Pedro Delgado, i la secretària Dolors Sastre, els quals han exposat les necessitats i inquietuds dels aturats majors de 45 anys i han prestat la seva col·laboració en totes les accions que es duguin a terme.

Adrover i Rincón han informat sobre les actuacions que es pretenen dur a terme des de PalmaActiva. Per una banda, PalmaActiva es presenta un any més a la convocatòria del Projecte Visibles del SOIB, un programa destinat als aturats de llarga durada majors de 35 anys, però amb preferència per als majors de 53 anys. A l’anterior edició, l’Ajuntament de Palma, mitjançant PalmaActiva i conjuntament amb la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears, varen contractar 75 persones durant 6 mesos.

Per altra banda, des de PalmaActiva també se´ls ha comunicat la intenció de dur a terme dues Llançadores d´Ocupació. Una per a majors de 45 anys i, com a novetat, una intergeneracional.

Un comentari sobre “PalmaActiva i AMPEB es reuneixen per coordinar accions a favor dels aturats majors de 45 anys

  1. tengo 57 y voy a cumplir 58. estoy parado y muy interesado en el tema.
    con nuestras edades ya no nos quieren en ningún lado. no entiendo tanta obsesión de alargar la edad de jubilación cuando a partir de 45 eres un resto social.
    a mi personalmente me han llegado a decir abuelito en entrevistas de trabajo, y preguntas como cuantos años quieres trabajar más. vamos, parece un chiste, pero la realidad es peor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.