PalmaActiva signa un protocol de col·laboració amb DomusVi

L’empresa s’ha adherit a la Xarxa Activa d’Empreses de PalmaActiva

 

La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, i la directora territorial de DomusVi, Elena Alzamora, han signat un protocol de col·laboració mitjançant el qual aquesta empresa s’adhereix a la Xarxa Activa d’Empreses de PalmaActiva. També hi ha assistit a la reunió Juan Antonio Tormo, director general d’Autònoms de l’Ajuntament de Palma.

PalmaActiva promou aquesta Xarxa Activa d’Empreses per fomentar la col·laboració publicoprivada per al foment de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria, destaca l’edil. Ferrer afegeix que des de PalmaActiva es treballa amb la possibilitat d’oferir en el futur formació relacionada amb el sector sociosanitari.

Per la seva banda, Elena Alzamora, directora terirtorial de DomusVi, ha afirmat: “Des de DomusVi volem agrair el tracte i diligència amb què ens han atès des de PalmaActiva, escoltant les nostres necessitats i estenent ponts de col·laboració”. DomusVi és una empresa que gestiona residències i centres per a gent gran, i Alzamora ha expressat a PalmaActiva la manca de personal amb formació per treballar al sector sociosanitari.

Gràcies a aquest conveni, DomusVi podrà participar en diverses activitats promogudes per PalmaActiva com són les jornades de selecció de personal, la Fira d’Ocupació, les trobades empresarials, visites d’estudiants, acolliment d’alumnes per fer pràctiques laborals, intermediació laboral…

La Xarxa Activa d’Empreses té per finalitat dur a terme mesures d’actuació al voltant de l’ocupació, la formació i l’emprenedoria, i, en general, accions que puguin millorar el desenvolupament local i el posicionament de les persones al mercat laboral; i col·laborar en la incorporació al mercat de treball de persones en edat laboral especialment vulnerables, com els joves i els més grans de 45 anys.