PalmaActiva selecciona personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks

Entre les dues empreses ofereixen 44 llocs de feina de diferents perfils.

PalmaActiva selecciona personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks
PalmaActiva selecciona personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks
PalmaActiva realitzarà els propers dies jornades de reclutament de personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks. Tast Culinary Projects necessita incorporar 30 persones: 10 ajudants/es cambrers de sala, 5 cambrers/es de sala, 10 ajudants/es de cuina i 5 cuiners/es. Starbucks, per la seva part, té previst incorporar 14 persones: 12 baristes i 2 encarregats/ades.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i responsables de RH d’empreses que necessiten contractar personal. A aquestes jornades de reclutament, PalmaActiva dona suport a les empreses durant totes les fases de selecció: fa difusió de les ofertes de treball a xarxes socials, fa una primera selecció de currículums, cita les persones candidates i cedeix un espai per poder fer les entrevistes de treball.

Per participar a aquestes jornades de reclutament és necessari preinscriure’s a través de la plana web de PalmaActiva. Starbucks realitzarà la selecció de personal els dies 24 i 25 de maig, mentre que Tast Culinary Project la farà dia 28 de maig.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que aquest any PalmaActiva ha realitzat a les seves instal·lacions cinc jornades de selecció en les que s’han ofert prop de 400 llocs de feina i gràcies a les quals més de 400 persones han pogut fer entrevistes amb responsables de RH.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.