PalmaActiva selecciona personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks

Entre les dues empreses ofereixen 44 llocs de feina de diferents perfils.

PalmaActiva selecciona personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks
PalmaActiva selecciona personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks
PalmaActiva realitzarà els propers dies jornades de reclutament de personal per a les empreses Tast Culinary Projects i Starbucks. Tast Culinary Projects necessita incorporar 30 persones: 10 ajudants/es cambrers de sala, 5 cambrers/es de sala, 10 ajudants/es de cuina i 5 cuiners/es. Starbucks, per la seva part, té previst incorporar 14 persones: 12 baristes i 2 encarregats/ades.

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones que cerquen feina i responsables de RH d’empreses que necessiten contractar personal. A aquestes jornades de reclutament, PalmaActiva dona suport a les empreses durant totes les fases de selecció: fa difusió de les ofertes de treball a xarxes socials, fa una primera selecció de currículums, cita les persones candidates i cedeix un espai per poder fer les entrevistes de treball.

Per participar a aquestes jornades de reclutament és necessari preinscriure’s a través de la plana web de PalmaActiva. Starbucks realitzarà la selecció de personal els dies 24 i 25 de maig, mentre que Tast Culinary Project la farà dia 28 de maig.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que aquest any PalmaActiva ha realitzat a les seves instal·lacions cinc jornades de selecció en les que s’han ofert prop de 400 llocs de feina i gràcies a les quals més de 400 persones han pogut fer entrevistes amb responsables de RH.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.