PalmaActiva organitza unes jornades sobre comerç electrònic els propers dies 27 de març i 3 i 10 d’abril

Joana Maria Adrover: “amb aquestes xerrades l’Ajuntament vol apropar al comerç local les possibilitats de la venda on line”.

Jornades de comerç electrònic
Jornades de comerç electrònic
Els dies 27 de març, 3 i 10 d’abril tindran lloc a PalmaActiva unes jornades sobre comerç electrònic. Aquestes xerrades versaran sobre la venda en línia i l’oportunitat que representen per al comerç local i de proximitat. Durant aquest cicle, experts en comerç electrònic presentaran a titulars de comerços, associacions de comerciants i públic en general interessat, les oportunitats que pot suposar el fet de disposar d’una tenda online i sobre què s’ha de fer per vendre per internet.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, des de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament “volem sensibilitzar els titulars d’establiments comercials envers les oportunitats que pot suposar el comerç electrònic, la presència a internet i a les xarxes socials, en un context en el qual cada dia adquireixen més importància les tecnologies de la informació i la comunicació, i on la pantalla del mòbil esdevé l’expositor de la tenda”.

La regidora de Comerç afegeix que des de l’Ajuntament es volen facilitar les eines, els recursos i els aspectes legals que s’han de tenir present per a la posada en marxa i continuïtat d’una botiga online.

“Hem de conscienciar al comerç local i de proximitat de la importància de tenir presència als canals online, de les possibilitats de posicionament i de promoció”, explica Adrover.

Aquest cicle es divideix en les següents xerrades, en les que és necessari la inscripció:

  • Dilluns, dia 27 de març, a les 18.30h, a la sala d’actes de PalmaActiva, José Manuel Raya, -expert especialitzat a l’àmbit de la consultoria i comerç electrònic- parlarà sobre tot el que suposa posar en marxa una tenda online, especialment des de l’òptica del comerç local i de proximitat. Durant aquesta presentació, Raya parlarà sobre les possibilitats del comerç electrònic, ensenyarà algunes plataformes o mercats online i també parlarà sobre aspectes legals que s’han de tenir present.
  • Dilluns, 3 d’abril, de 17 a 19h, al Centre de formació de PalmaActiva, al carrer Gerreria, hi haurà una càpsula formativa a càrrec de Rubén Vinagre: “Com llançar un e-commerç d’èxit”.
  • Dilluns, dia 10 d’abril, a les 18.30h, a la sala d’actes de PalmaActiva, l’expert José Manuel Raya presentarà casos reals i exemples de comerç local i de proximitat que han fet la passa a la tenda online.

Aquestes jornades s’adrecen a:

  • establiments comercials locals i de proximitat.
  • associacions i patronals del comerç.
  • persones emprenedores i empresàries interessades en comerç electrònic, màrqueting per internet, mesures de pagament i de seguretat, aspectes legals a Internet, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.