PalmaActiva organitza una jornada de selecció de 13 llocs de feina per a l’hotel Honucai

Tindrà lloc a PalmaActiva de manera presencial els dies 7 i 8 d’abril

PalmaActiva organitza una jornada de selecció́ de personal per a l’hotel Honucai (Grup Gallery Hoteles), que necessita incorporar properament 13 professionals (cambrers/es, ajudant/es de cambrer, cuiners/es, caps de partida, coctel·lers i botons).

Les jornades de selecció són una iniciativa de PalmaActiva on es facilita el contacte directe entre persones en recerca de feina i els responsables de recursos humans d’empreses que busquen personal. Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, explica que aquest servei va dirigit a empreses amb necessitats de contractar un nombre elevat de personal –mínim 10 persones–.

Les persones interessades es poden inscriure a la web de PalmaActiva mitjançant l’enllaç https://web.palmaactiva.com/es/jornada-de-seleccio-gallery-hotels-hotel-honucai-4s/

Les entrevistes es faran els dies 7 i 8 d’abril a les instal·lacions de PalmaActiva. Les sessions es faran seguint totes les mesures de protecció covid: cabuda, higiene de mans, distància personal, etc.

Durant aquesta jornada de selecció, PalmaActiva donarà suport al Grup Gallery Hotels durant totes les fases del procés: donant difusió de l’oferta a les xarxes socials, fent la primera selecció segons el currículum i citant les persones seleccionades. A més, cedeix un espai per poder realitzar les entrevistes.

Amb aquesta, PalmaActiva durà aquesta any a terme 5 jornades de reclutament en les quals s’oferiran gairebé 800 llocs de feina, “una xifra molt destacada que és un signe evident de què el mercat laboral s’està reactivant tant a Palma com a Mallorca, per exemple durant la recent Fira de l’Ocupació vam oferir més de 1.200 llocs de feina”.

  • 18/2 – Jornada de selecció de Marriot: 130 llocs de feina
  • 22/2 – Jornada de selecció de TUI: 80 llocs de feina
  • 24/3 – Jornada de selecció d’Autocars Comas: 40 llocs de feina
  • 31/3 i 1/4 – Jornada de selecció de Zafiro Hotels: 504 llocs de feina
  • 8/4 – Jornada de selecció de Grup Gallery Hoteles: 13 llocs de feina

Més informació: https://web.palmaactiva.com/empresa/buscar-trabajadores/jornadas-de-seleccion/