PalmaActiva, l’Escola d’Organització Industrial i la Fundació Generation Spain s’uneixen per impulsar l’ocupació jove a Palma

Aquesta formació dirigida a joves menors de 30 anys dona les habilitats necessàries per impulsar la carrera professional i té una ràtio d’ocupabilitat del 73%.


L’Escola d’Organització Industrial (EOI), la Fundació Generation Spain i PalmaActiva promouran a Palma formació per impulsar l’ocupació entre els joves. Oferiran un programa de formació amb suport a l’ocupació per a joves en situació d’atur i amb estudis superiors. La formació és gratuïta, dura 10 setmanes i s’enfoca a la integració laboral.

Gràcies a aquesta formació, l’EOI i Generation Spain formen i donen les competències que es necessiten per trobar una feina ràpidament. La formació és gratuïta, ja que el programa està cofinançat pel Fons Social Europeu a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil. Per participar cal estar inscrit en Garantia Juvenil. El procés d’inscripció online ja està obert i les persones interessades poden inscriure’s fins al 23 de gener -hi ha 25 places-.

Aquest programa de formació:
• Involucra empreses des de la fase de disseny de programa per tal d’adaptar-lo a les necessitats del mercat laboral
• Utilitza una metodologia innovadora amb programes intensius, pràctics i basats en avaluació contínua mitjançant projectes reals de mercat
• Ofereix coaching personal per a la recerca de feina aportant visibilitat als participants davant les empreses col•laboradores.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació; Mercedes Valcárcel, directora general de la Fundació Generation Spain; i Fernando Garrido, director d’EOI Mediterrània, han presentat avui el programa a l’Ajuntament de Palma.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha agraït a la Fundació Generation Spain i a l’EOI que hagin posat per primera vegada en marxa aquest curs a Palma i ha animat els joves a inscriure’s al curs: “La ràtio d’ocupabilitat és del 73%. En 2019 els graduats de Generation han trobat feina als 3 mesos de finalitzar la formació”.

Mercedes Valcárcel, directora general de la Fundació Generation Spain, ha destacat que des del seva entitat lluiten tant per reduir l’ocupació juvenil com per proporcionar a les empreses perfils professionals adequats a les seves necessitats: “En cinc anys hem ajudat a canviar la vida de més de 2.000 joves, no parlem només de formació i treball, sinó també de desenvolupament de competències i d’accés a activitats professionals apassionants”.

Per la seva banda Fernando Garrido, director general d’EOI Mediterrània, ha destacat que des de fa 20 anys l’EOI treballa amb fons europeus per ajudar els joves a trobar feina: “Davant d’aquesta situació complexa que hi ha al mercat laboral hem dissenyat aquesta formació de màrqueting digital, el programa involucra les empreses des de la fase de disseny de programa per tal d’adaptar-lo a les necessitats del mercat laboral”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.