PalmaActiva signa un acord amb PIMEM per col·laborar en temes de formació, recerca de personal i empreniment

PalmaActiva signa un acord amb PIMEM per col·laborar en temes de formació, recerca de personal i empreniment
PalmaActiva signa un acord amb PIMEM per col·laborar en temes de formació, recerca de personal i empreniment
Joana Maria Adrover, regidorada de Turisme, Comerç i Treball, i Jordi Mora, president de PIMEM (Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca), han signat avui un acord per col·laborar en temes de formació d’emprenedors i de recerca de personal. Després de la reunió, que ha tingut lloc a la seu de PIMEM, Joana Maria Adrover, presidenta de PalmaActiva, ha expressat la seva satisfacció per l’acord, el primer que signen les dues entitats. “Tant PalmaActiva com PIMEM tenim la finalitat d’ajudar a les persones emprenedores i a les petites i mitjanes empreses, raó per la qual consideram que haviem de formalitzar aquest acord per a facilitar el coneixement i l’accés dels serveis de PalmaActiva per als socis de PIMEM”.

Aquest acord estableix un protocol per a la col·laboració entre ambdues institucions amb la finalitat d’acostar a les entitats membres i socis de PIMEM els serveis i programes que PalmaActiva desenvolupa i que poden ser un element d’utilitat per al petit comerç de Palma.

Gràcies a aquest acord, per exemple, l’Agència de col·locació PalmaActiva podrà gestionar ofertes de feina que presentin les empreses associades de PIMEM; assessorar durant entrevistes de selecció, orientar a les empreses en la descripció dels llocs de treball, en la definició dels perfils professionals, del tipus de contractes, etc.

A partir d’ara, PIMEM farà arribar als seus associats informació sobre l’oferta formativa de PalmaActiva (competències laborals, informàtica bàsica, idiomes, formació específica per al petit comerç…). Els socis de PIMEM també tindran al seu abast tota la informació sobre els serveis de promoció econòmica de PalmaActiva, com per exemple el servei d’assessorament, el programa de mentors per als comerços, les subvencions per al petit comerç, conferències…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.