PalmaActiva dona suport a la Fira de l’Oli de Mallorca, que tindrà lloc dissabte 4 de maig a la plaça Major

Serà entre les 10 i les 15 hores

 

Demà dissabte 4 de maig tindrà lloc a la plaça Major la cinquena Fira de l’Oli de Mallorca, que organitza el Consell Regulador de la Denominació d’Origen (CRDO) Oli de Mallorca. Entre les 10 i les 15 hores, es donarà a conèixer aquest producte, així com altres relacionats amb l’oli i productes gastronòmics.

PalmaActiva dona suport a l’activitat gestionant l’ocupació de la via pública i fent-ne difusió. El batle de Palma Jaime Martínez Llabrés i la regidora d’Economia i Comerç Lupe Ferrer visitaran demà la fira com a mostra de suport de l’Ajuntament a l’esdeveniment.

En aquesta cinquena Fira de l’Oli de Mallorca el visitant podrà trobar els Olis d’Oliva Verge Extre dels elaboradors Aubocassa, Son Matge, Treurer, Son Catiu, Picarandau, Novembre, Oli Can Gori i Son Mesquidassa; a més de Flor de Sal d’Es Trenc i la DOP Oliva de Mallorca.

Així mateix, s’han previst activitats complementàries. A les 11hores tindrà lloc el contacontes “N’Estel d’Or” a càrrec d’Espill Teatre. I des de les 11.30hores hi haurà l’actuació musical del grup Monkey Doo.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre i promocionar la producció de l’oli i dels productes relacionats, i també, de manera secundària, la dinamització comercial de la zona en la qual es desenvolupa.