PalmaActiva dona suport a la Fira de l’Oli de Mallorca, que tindrà lloc dissabte 29 d’abril a la plaça Major

Entre les 10 i les 15 hores, 13 parades donaran a conèixer aquest producte en una activitat que organitza el CRDO Oli de Mallorca

 

El proper dissabte 29 d’abril tindrà lloc a la plaça Major la Fira de l’Oli de Mallorca, que organitza el Consell Regulador de la Denominació d’Origen (CRDO) Oli de Mallorca. Entre les 10 i les 15 hores, 13 parades donaran a conèixer aquest producte, així com altres productes relacionats amb l’oli i productes gastronòmics. Amb aquesta activitat es vol donar a conèixer la  producció, la tradició i la cultura de l’oli de Mallorca.

Així mateix, s’han previst activitats complementàries. A les 11hores tindrà lloc el taller infantil “Volem pa amb oli”, a càrrec d’Arquitectives. I des de les 12 hores hi haurà l’actuació musical del grup Swingtonizando.

La relació de participants és la següent:

 1. Oli Verderol
 2. Aubocassa
 3. Son Catiu
 4. Son Mesquidassa
 5. Treurer
 6. Sa Cadernera
 7. Oli d’un Temps
 8. Oli Son Matge
 9. Son Moragues
 10. Son Mir
 11. Ganivets Campins
 12. Xia Joies
 13. Institucional DO Oli de Mallorca/Oliva de Mallorca

La fira compta amb una activitat complementària, una conferència a càrrec de Rafel Perelló Bosch, que parlarà dia 28 d’abril (19h) a Can Balaguer sobre “L’oli a la cultura popular mallorquina”.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és difondre i promocionar la producció de l’oli i dels productes relacionats, i també, de manera secundària, la dinamització comercial de la zona en la qual es desenvoluparà.

PalmaActiva dona suport a l’activitat cedint les parades i gestionant l’ocupació de la via pública.