PalmaActiva contracta a 43 persones mitjançant el programa del SOIB “Joves Qualificats”

El programa està finançat pel SOIB i pel Fons Social Europeu.

PalmaActiva contracta a 43 persones mitjançant el programa del SOIB "Joves Qualificats"
PalmaActiva contracta a 43 persones mitjançant el programa del SOIB “Joves Qualificats”
Entitats responsables del Programa de Garantia Juvenil a Palma
Entitats responsables del Programa de Garantia Juvenil a Palma
PalmaActiva ha contractat recentment a 43 persones treballadores mitjançant el programa “Joves Qualificats”. Els joves –que tenen entre 18 i 29 anys i estaven inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil– faran feina a l’Ajuntament durant 9 mesos.

El batle de Palma, José Hila, i el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, han donat avui la benvinguda als treballadors d’aquest programa, que està finançat pel SOIB i pel Fons Social Europeu, i que donarà una oportunitat laboral a persones amb titulació universitària o de formació professional de grau superior o amb un títol oficialment reconegut com a equivalent o de certificat de professionalitat.

A l’acte també han assistit per part de l’Ajuntament Susana Rincón, directora general de Treball; Mercè Borràs, regidora de Benestar Social; Noemí Garcies, coordinadora general de Cultura; Josep Maria Rigo, coordinador general d’Ecologia, Agricultura i Benestar Animal i Joana Bardina, directora general d’Educació. Per part del Govern també han acudit a la benvinguda Llorenç Pou, director general d’Ocupació i Economia, i Pere Torrens, director del SOIB.

Durant la seva intervenció, José Hila ha ressaltat que aquest equip de govern està fent una aposta ferma per ajudar a la inserció laboral dels joves a través d’accions com aquesta i com la Garantia Juvenil, les llançadores d’ocupació, la formació amb la que s’obtenen certificats de professionalitat…

El batle de Palma ha agraït al conseller Iago Negueruela que des del SOIB s’estiguin posant en marxa aquests programes socials, als quals s’està adherint l’Ajuntament de Palma perquè “són molts beneficiosos per a la ciutadania”.

Els perfils que es contractaran a través de PalmaActiva són molt diversos: arquitectes, graduats en dret, tècnics en patrimoni, educadors socials, psicòlegs, inspectors sonomètrics… Aquestes persones faran feina a Infraestructures, Participació Ciutadana, Urbanisme, Cultura, Medi Ambient, Mobilitat, Igualtat…

Per la seva banda el conseller de Treball Iago Negueruela, ha afirmat: “És una gran satisfacció donar-vos la benvinguda perquè la nostra obligació com a servei públic és generar oportunitats com les que es generen gràcies a aquest tipus de programa”. Negueruela ha afegit que Balears és la primera comunitat que implanta un programa com Joves Qualificats on es donen oportunitats laborals a joves amb titulacions superiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.