PalmaActiva acull una reunió per a l’organització de la XXV Fira de Son Ferriol

La gran fira de Palma tindrà lloc el 26 de març.

PalmaActiva acull una reunió per a l’organització de la XXV Fira de Son Ferriol
PalmaActiva acull una reunió per a l’organització de la XXV Fira de Son Ferriol
Avui matí ha tingut lloc a les instal·lacions de PalmaActiva una reunió per preparar la XXV edició de la Fira de Son Ferriol, que se celebrarà el darrer cap de setmana de març.

La reunió, convocada per la direcció general de Comerç de l’Ajuntament de Palma, ha comptat amb l’assistència de representants de diferents àrees i serveis municipals, com Llicència d’Activitats, EMAYA, EMT, Policia Local, Sanitat i Consum, Infraestructures i Comerç, a més de l’assistència de la directora general de Comerç, Pepa Peláez, i la regidora de Districte, Helena Paquier.

Aquesta trobada ha servit per exposar el projecte d’enguany de la fira i per preveure les necessitats i els requisits que s’han de complir amb l’objectiu d’assolir una adient organització d’aquest esdeveniment.

Des de l’Associació d’Indústria i Comerç de Son Ferriol s’ha indicat que preveuen que les inscripcions finalitzaran el proper 17 de febrer. Les persones interessades a participar poden fer-ho per mitjà de la pàgina web de l’associació www.sonferriol.es o personalment acudint al Casal de Barri de Son Ferriol, de dilluns a divendres, en horari de 16.30 a 20h.

La directora general de Comerç Pepa Peláez ha manifestat el suport municipal a aquest esdeveniment tradicional, un dels més importants del calendari de fires de Mallorca, i ha ofert la major col·laboració possible perquè sigui un èxit i una oportunitat per a la promoció del teixit comercial i empresarial de Son Ferriol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.