L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba al barri del Viver

La mostra vol conscienciar la ciutadania envers els valors d’aquests establiments.

L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba al barri del Viver
L’exposició fotogràfica d’establiments emblemàtics de PalmaActiva arriba al barri del Viver
L’exposició del catàleg d’Establiments Emblemàtics de Palma s’ha traslladat aquesta setmana a la plaça de Cristo Rey del barri del Viver. L’exposició té 12 panells (24 cares) que recullen imatges dels 78 establiments del catàleg d’establiments emblemàtics de l’Ajuntament de Palma –de cada local s’hi inclou una fotografia actual, acompanyada d’un peu d’imatge on apareix el nom de l’establiment, la seva direcció i el tipus d’activitat que desenvolupa–. Aquesta és una mostra amb vocació itinerant i que s’ha ubicat des del mes de juny a diferents indrets i barriades de la ciutat, havent estat els dos darrers mesos i mig a l’estació intermodal.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, Sergio Gómez, director general de Comerç, i Dani Oliveira, assessor del Districte de Llevant han visitat avui la mostra amb representants de l’Associació de Veïns des Rafal-Vivero Es Molí,que han volgut agrair a l’Ajuntament la iniciativa. Per part de l’Associació de Veïns des Rafal-Vivero Es Molí ha visitat la mostra el seu president Rafael García acompanyat de membres de l’entitat.

Amb aquesta exposició, des de la regidoria de Comerç es pretén que tant els residents com els turistes puguin identificar els establiments emblemàtics, que els coneguin, que sàpiguen on són i deixar palès que mitjançant el nostre comportament tenim l’opció de contribuir a preservar els locals que doten de personalitat i de trets diferenciadors la nostra ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.