L’edil Rodrigo Romero visita alguns dels establiments que han rebut les subvencions de PalmaActiva

PalmaActiva va concedir el 2019 48 subvencions per un valor de 100.000€ per a la millora, renovació i modernització dels establiments comercials de Ciutat

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació Rodrigo Romero ha visitat alguns dels 48 establiments als quals PalmaActiva va concedir subvencions durant 2019. Aquestes subvencions de l’Ajuntament de Palma són per a la millora, renovació i modernització dels establiments comercials de Ciutat i estaven dotades amb 100.000 euros.

Romero ha visitat els darrers dies alguns dels 21 comerços que van rebre les subvencions del primer període de sol·licituds. Segons explica el regidor de Promoció Econòmica, “aquests 21 comerços ja han cobrat les subvencions i hem volgut parlar amb ells per conèixer de primera mà les seves impressions i suggeriments”. Segons l’edil, “enguany aquesta convocatòria de subvencions presentava la novetat de què es podien acollir bars i restaurants per fer obres per insonoritzar els locals, hi ha hagut 3 establiments que han demanat aquest ajut”.

Els establiments visitats han estat: S’Altra Senalla (Arxiduc Lluís Salvador, 24), La casa Enmarcada (Miquel Arcas, 6), Miss Fleur (Gaspar Sabater, 8) Vida Meva (Socors, 23) i Botons (Raimundo Clar, 15). Romero ha estat acompanyat per Miquel Capó, coordinador de Promoció Econòmica i Ocupació, i Frabizio Di Giacomo, director general de Comerç. El regidor de Promoció Econòmica té previst durant aquest mes de febrer visitar la resta de comerços als quals s’han concedit els ajuts de PalmaActiva.

Antoni Sampol, propietari de La Casa Enmarcada, explica per exemple que la subvenció li ha ajudat a instal·lar uns estors que protegeixen els productes del sol i un nou equip informàtic: “Amb aquests ajuts podem protegir el material, hem millorat la nostra web i donam una millor atenció al públic”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.