L’àrea d’Ocupació de PalmaActiva ha ofert orientació laboral a 1.330 persones fins el 15 d’agost

Durant aquest període, 427 empreses han anunciat ofertes de feina a l’agència de col·locació de l’Ajuntament de Palma

 

Fins el 15 d’agost de aquest any, l’àrea d’Ocupació de PalmaActiva ha atès 1.330 persones que han rebut orientació laboral. Entre els mesos de gener i agost, 2.258 persones s’han inscrit a l’agència de col·locació de PalmaActiva, que a dia d’avui té 7.635 persones d’alta.

Aquestes són algunes de les principals dades del primer semestre de 2023 de l’àrea d’Ocupació de PalmaActiva. La regidora d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, destaca també que durant el primer semestre de l’any 2023 han posat ofertes de feina a l’agència de col·locació de PalmaActiva 427 empreses, que han ofert 710 ofertes per gestionar 791 llocs de feina, dels quals s’han cobert 262.

La regidora d’Economia i Comerç destaca que durant tot el 2022 van contactar amb l’agència de col·locació 442 empreses, “i ara en només vuit mesos ja ens han contactat més de quatre-centes, el que posa en evidència que a Palma les empreses necessiten personal”.

La regidora també ha destacat la bona acollida de la iniciativa d’orientació “Escape Room: missió ocupació”. 438 alumnes –25 grups d’11centres educatius– han participat a la segona edició d’aquesta innovadora iniciativa d’orientació, on es treballen aspectes claus de la recerca de feina mitjançant un joc d’escapisme.