L’Ajuntament duu a terme obres de millora als carrers Velázquez i Tous i Ferrer

Les feines consistiran, entre d’altres, en la reforma i rehabilitació del paviment que havia perdut la seva fixació

PalmaActiva comerç carrer Velázquez

L’Ajuntament de Palma està duent a terme obres de millora als carrers Velázquez i Tous i Ferrer en una actuació que acabarà en dues setmanes i que consisteix, principalment, en la reforma i rehabilitació del paviment, que es trobava en mal estat.

El ferm de tots dos carrers està format per llambordes amb junta oberta, també anomenada junta verda, que havien perdut el seu farciment de terra i que suposen un risc per als vianants. A més, en existir un buit entre ells, moltes llambordes han perdut la seva fixació i en moure’s també posen en perill als usuaris d’aquest carrer per als vianants.

Les regidores d’Infrestructures i Accesibilitat, Belén Soto, i d’Economia i Comerç, Lupe Ferrer, han explicat avui als representants de les patronals els detalls de les obres que han estat reclamades als darrers anys per veïns i comerciants de la zona. Així, el vicepresident de Pimem Comerç, Miguel Ángel Salvá, la coordinadora de Pimeco, Rocío Gómez, i el vocal d’Afedeco, Pau Bellifante, han conegut de primera mà l’actuació que està duent a terme l’àrea d’Infraestructures després d’una petició expressa de la direcció general de Comerç, encapçalada per Toni Fuster.

Concretament, els treballs consisteixen en la col·locació d’una solera de formigó de 12 centímetres per a donar estabilitat al nou ferm i en el farciment de les juntes del paviment amb terra de plantació. Així mateix s’estan retirant les llambordes interiors dels escocells per a afavorir la filtració de l’aigua i evitar que les arrels dels arbres aixequin el sòl, s’instal·laran cinc bancs i es rehabilitaran els fanals.