La Fira de l’Ocupació de PalmaActiva en format virtual ofereix més de 1.200 llocs de feina

Fins a les 13 hores, s’han registrat 1.828 persones i s’han enviat 10.185 CV

 

Avui 9 de març està tenint lloc una nova edició de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva, que arriba a la 7a edició en format virtual i ofereix 1.278 llocs de feina. Entre les 9 i les 18 hores, les persones en recerca de feina poden enviar els seus currículums i xatejar en temps real amb els responsables de RH de les 35 empreses participants.

Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, destaca que des de dilluns finsa avui a les 15 hores s’han registrat a la web de la fira 1.828 persones, que han enviat 10.185 currículums.

L’edil es congratula de què aquesta fira sigui útil per a la gent en recerca de feina, “que aquests dies té una molt bona oportunitat de contactar amb moltes empreses que necessiten contractar personal; amb la fira, la agència de col·locació i  les jornades de selecció des de PalmaActiva seguim fent feina intentant ajudar la gent que més ho necessita”.

Les persones que vulguin participar a la Fira, encara es poden inscriure avui i demà des d’un telèfon, ordinador o tableta. Avui, de les 9 a les 18 hores, responsables de RH de les empreses participants estan atenent a les persones en recerca de feina a través de xats.

Des de dilluns 7 es podia accedir a la pàgina web de la fira, veure les ofertes i adjuntar el currículum. També des de dilluns PalmaActiva ha posat  a l’abast de les persones en recerca de feina espais amb ordinadors per registrar-s’hi, amb l’ajuda del seu personal tècnic.

Romero també destaca que les darreres setmanes PalmaActiva ha realitzat tallers presencials per ajudar a preparar la fira a les persones candidates. Aquests tallers han consistit en sessions de dues hores per preparar el CV i per preparar l’entrevista de treball (posant èmfasi en com afrontar una entrevista on line).