El quiosc de PalmaActiva ajuda a promocionar el “Pa d’aquí” amb motiu del Dia Mundial del Pa

Durant tot el matí, al Quiosc de PalmaActiva de la plaça del Mercat de l’Olivar, s’han repartit llesques de pa moreno als ciutadans per apropar-los a uns dels aliments més importants i amb més tradició a les Illes Balears.

El quiosc de PalmaActiva ajuda a promocionar el “Pa d’aquí” amb motiu del Dia Mundial del Pa
El quiosc de PalmaActiva ajuda a promocionar el “Pa d’aquí” amb motiu del Dia Mundial del Pa
El batle de Palma, Antoni Noguera ha visitat aquest matí el tast de pa gratuït de la marca “Pa d’aquí” amb motiu de la celebració del Dia Mundial del Pa. Durant tot el matí, al Quiosc de PalmaActiva de la plaça del Mercat de l’Olivar, s’han repartit llesques de pa moreno als ciutadans per apropar-los a uns dels aliments més importants i amb més tradició a les Illes Balears. La visita també ha comptat amb la presència de la regidora de Turisme, Comerç i Treball, Joana Maria Adrover; del director general de Comerç de l’Ajuntament Sergio Gómez; de la directora gerent de l’IDI, Núria Hinojosa; del director general de Política Industrial del Govern Manuel Porras i del gerent de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears, Pep Magraner.

El quiosc de PalmaActiva ajuda a promocionar el “Pa d’aquí” amb motiu del Dia Mundial del PaL’acte d’avui ha tingut com a objectiu promocionar la marca de qualitat “Pa d’aquí, forn i tradició”, creada per l’Associació de Forners i Pastissers i l’IDI, per posar en valor el pa tradicional d’obrador i identificar-lo amb un producte de qualitat, saludable i de proximitat. Per aquest motiu, aprofitant el Dia Mundial del Pa, s’han repartit entre els ciutadans al voltant de 50 quilos de pa moreno acompanyat de sobrassada, formatge, oli i paté. A més, també s’han donat a conèixer els forns adherits a “Pa d’Aquí” de Mallorca i fulletons informatius amb la tipologia de pans tradicionals de les Illes: pa pagès (blanc o moreno), pa de xeixa, llonguet, panet d’oli, galetes fortes, galeta d’oli, cóc, magraneta i viena.

La marca “Pa d’Aquí” es pot trobar als forns als forns i a les pastisseries de les Illes Balears amb obrador amb un mínim del 70% de productes d’elaboració pròpia i que elaborin al manco dues varietats considerades típiques de les Illes Balears. Actualment, a les Illes existeixen 282 forns tradicionals adherits a “Pa d’Aquí”. Mallorca en té 217, Menorca, 52, Eivissa, 10 i Formentera, 3.

El tast de pa gratuït al carrer ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, que ha cedit el Quiosc de PalmaActiva per promocionar la marca “Pa d’Aquí”, i del Consell Regulador IGP Sobrassada de Mallorca, Consell Regulador Denominació d’Origen Queso Mahón, Denominació d’Origen Oli de Mallorca, i Embotits Munar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.