El Quiosc de PalmaActiva acull una mostra per donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual

El centre d’educació especial Son Ferriol s’instal·la aquesta setmana a aquest espai de PalmaActiva, on mostraran una exposició i realitzaran tallers.

El Quiosc de PalmaActiva acull una mostra per donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual
El Quiosc de PalmaActiva acull una mostra per donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual
El Quiosc de PalmaActiva acull durant tota aquesta setmana una exposició i tallers educatius del CEE Son Ferriol. Aquest centre públic d’educació especial mostra des d’avui “Qui som?”, una exposició i tallers d’activitats per donar-se a conèixer al públic en general i donar visibilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Aquest centre públic d’educació especial acull alumnat d’edats compreses entre 13 i 21 anys, aplicant metodologies pedagògiques innovadores. Aquest centre compta amb una experiència de 18 anys com a centre d’educació especial.

El Quiosc de PalmaActiva, ubicat a la plaça de l’Olivar, és un espai on les empreses, persones emprenedores i entitats poden exposar i testar temporalment els seus productes i serveis.

Joana Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que des del passat mes d’octubre i fins final de 2019 l’ús del Quiosc és gratuït per fomentar el seu ús i per donar-lo a conèixer. “Els darrers mesos han emprat el Quiosc la Fundació Teatre Principal, l’Associació de Forners i Pastisser de Balears, l’organisme cultural Sa Galania, Emaya, la CRDO Oli de Mallorca, Mimo Upciclyng i PalmaBoda, amb aquesta iniciativa animam a les empreses, persones emprenedores i entitats a emprar aquest espai”.

Més informació del Quiosc de PalmaActiva:
http://formacio.palmaactiva.com/centrempreses/quiosco-palmaactiva/

Més informació del centre d’educació especial Son Ferriol:
https://ceesonferriol.wordpress.com/
https://www.facebook.com/sonferriol.centrededucacioespecial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.