El projecte “Puzzle Bellver” guanya els premis PalmaActiva d’Impuls a la Innovació

Juan Antonio Montalvo i Gabriel Pérez obtenen els 2.500 euros del guardó.

El projecte “Puzzle Bellver” guanya els premis PalmaActiva d’Impuls a la Innovació

Palma, 27 de desembre de 2017.- El projecte “Puzzle Bellver” ha estat el guanyador de la categoria 3D de la III edició dels premis PalmaActiva d’Impuls a la Innovació. “Puzzle Bellver” és un disseny de Juan Antonio Montalvo i Gabriel Pérez. Els promotors d’aquesta figura del castell de Bellver en tres dimensions rebran un premi de 2.500 euros.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, explica que la temàtica del concurs era lliure, “però les bases valoraven positivament aquells projectes que tenien la ciutat de Palma o algun element representatiu de la mateixa”.

LA PEÇA.-
Els guanyadors Juan Antonio Montalvo i Gabriel Pérez han explicat que des d’un primer moment volien fer un puzzle perquè “l’usuari pugui tenir interacció amb la peça”: “Vam recordar puzzles que feiem de petits i se’ns va ocórrer fusionar un concepte vell amb tecnologia nova”.

OBJECTIUS
Els objectius d’aquest concurs són:
• Divulgar les bases del llenguatge de programació, del disseny de videojocs, del disseny 3D i/o altres eines o recursos tecnològics.
• Fomentar l’emprenedoria i potenciar les capacitats emprenedores dels participants.
• Promoure la inserció laboral dels participants entre les empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).
• Oferir a la ciutadania de Palma nous recursos tecnològics que millorin la seva qualitat de vida i puguin participar en l’ús eficient i sostenible de les TIC.

Un comentari sobre “El projecte “Puzzle Bellver” guanya els premis PalmaActiva d’Impuls a la Innovació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.