Conveni de col·laboració entre PalmaActiva i REAS

Les dues entitats es comprometen a fer accions conjuntes per promoure l’emprenedoria social.

Conveni de col·laboració entre PalmaActiva i REAS
Conveni de col·laboració entre PalmaActiva i REAS
Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, i Liliana Deamicis, presidenta la Xarxa d’Economia Alternativa i Solidària de les Illes Balears (REAS), han signat avui un protocol de col·laboració. Mitjançant aquest acord, les dues entitats es comprometen a fer accions conjuntes per promoure l’emprenedoria social.

Segons la presidenta de PalmaActiva, el Pla Estratègic 2015-2019 de PalmaActiva desenvolupa diverses línees d’actuació relacionades amb la promoció d’empreses cooperatives i de l’economia solidària. “Des de PalmaActiva volem donar un especial suport a l’emprenedoria social perquè té com a prioritat un fi social”, afirma l’edil de Treball.

Segons aquest conveni, PalmActiva durà a terme accions relacionades amb iniciatives d’economia solidària com activitats d’informació i formació, trobades, sessions de networking, fires sectorials, intercanvis d’experiències, conferències i taules rodones… L’Agència de Desenvolupament Local també durà a terme accions de comunicació i difusió de serveis gratuïts d’informació i assessorament per a la generació d’iniciatives socials.

Per la seva part, REAS Balears es compromet a informar i proposar a PalmaActiva activitats d’informació, formació i de trobada relacionats amb l’economia solidària, les empreses d’inserció i el mercat social, proposant temàtiques, metodologies, etc, que consideri d’interès per al foment del cooperativisme. REAS també es compromet a difondre el programa de Mentoring de PalmaActiva entre els seus usuaris i associats per cercar mentors voluntaris que puguin trametre els seus coneixements i experiència.

REAS Balears és una associació sense ànim de lucre de promoció de l’economia solidària constituïda l’any 1998 amb la missió de potenciar l’economia solidària com a un instrument que permeti desenvolupar una societat més justa i sostenible.

Un comentari sobre “Conveni de col·laboració entre PalmaActiva i REAS

  1. Alguien puede decirme dónde puedo informarme sobre direcciones y reuniones que se deriven de está reunión entre palmaactiva y reas par el fomento del cooperativismo y en qué sectores hay salidas laborales.
    Gracias.
    Saludos
    José

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.