Conferència a PalmaActiva sobre creativitat

Tindrà lloc el proper 13 desembre a les 18.30h a la sala d’actes de l’Agència Local de Desenvolupament

El proper dimecres 13 de desembre tindrà lloc a PalmaActiva la conferència “Vitamina creativa per a projectes innovadors”, a càrrec de l’expert Juan Pastor Bustamante. La xerrada tindrà lloc a les 18.30h a la sala d’actes de PalmaActiva.

Segons Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, l’objectiu de la conferència és “donar les claus i estratègies d’empreses que activant la seva capacitat creativa han desenvolupat projectes més innovadors”.

Durant la conferència, l’expert respondrà a qüestions com què s’ha de fer perquè la creativitat de les empreses i emprenedors estigui en permanent funcionament per a generar innovació. Entre d’altres temes, es tractarà sobre variables per a desenvolupar la creativitat, claus per a desenvolupar una sessió de creativitat i palanques de la innovació per obtenir resultats a curt i mig termini.

El conferenciant

Juan Pastor Bustamante és expert en creativitat i innovació personal, organitzacional i territorial. CEO de la consultora de creativitat i innovació Repensadores. Dirigeix la plataforma Red de Industrias Creativas promoguda per la Fundació Santillana i l’Institut Europeu de Disseny (IED Madrid). Treballa com a professor i director de cursos de creació i consolidació d’empreses des de fa 15 anys a institucions educatives com l’Escola d’Organització Industrial (EOI) i l’Institut Europeu de Disseny. Forma part de “Els 100 de la Fundació COTEC”, la major xarxa d’experts en innovació en espanyol. Ha treballat com a consultor per a empreses com a Telefónica, Iberdrola, Renfe, Repsol, Banesto, Microsoft, Abengoa, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.