Xerrada de PalmaActiva sobre casos reals de comerços locals que han fet amb èxit la passa a la tenda en línea

Representants de Foto Ruano, Norma Comics i Frikkers explicaran la seva experiència.

El proper dilluns tindrà lloc la tercera sessió de les jornades de comerç electrònic organitzades per PalmaActiva. Aquestes xerrades versen sobre la venda en línia i l’oportunitat que representen per al comerç local i de proximitat.

Representants de Fotos Ruano –tenda de fotografia per a professionals i aficionats–, Norma Comics –botiga especialitzada en còmics, manga i marxandatge– i Frikers –tenda dedicada a la venda d’objectes de regal– explicaran als assistents com han fet la passa de sumar a la seva tenda física una tenda online.

Joana Maria Adrover, regidora de Turisme, Comerç i Treball, destaca que aquests negocis locals compartiran la seva experiència amb la finalitat d’identificar les oportunitats per a cada cas concret. Segons Adrover, “el valor d’aquesta tercera sessió és que negocis locals ens faran partícips de la seva experiència i ens permetran conèixer de primera mà allò que ells consideren que s’hauria de saber quan es vol tenir una tenda online”.

Durant aquest cicle, experts en comerç electrònic estan presentant a titulars de comerços, associacions de comerciants i públic en general interessat, les oportunitats que pot suposar el fet de disposar d’una tenda online i sobre què s’ha de fer per vendre per internet. “Mitjançant aquest cicle de jornades, el que hem cercat ha estat apropar al comerç local i de proximitat de Palma, les possibilitats que ofereix el format del comerç online”, afirma la regidora de Comerç Joana Maria Adrover.

A la primera jornada es va comptar amb la presència de l’expert en comerç electrònic José Manuel Raya, qui va parlar sobre la venda online, la presència a les xarxes socials, les plataformes existents, els mercats online i els diferents aspectes legals que s’han de tenir en compte. Durant la segona jornada, Rubén Vinagre va tractar sobre els indicadors que s’han de tenir presents si es vol posar en marxa una tenda online i exposà un exemple d’èxit.

Exemples reals de comerços online. Casos pràctics i resultats.
*Es necessari inscripció prèvia
Dia: dilluns 10 d’abril
Hora: 18.30h
Lloc: Sala d’actes de PalmaActiva
Inscripcions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.