Campanya de Nadal de PalmaActiva per donar suport al petit comerç

  • Amb lema “Fes Nadal al petit comerç” la regidoria ha elaborat paper de regal i etiquetes que es repartiran als comerços de Palma.
  • Joana Maria Adrover: “Enguany repartirem paper de regal als comerços dels barris on no arriba la campanya “Tot un centre de diversió” impulsada per Pimeco i Afedeco i que té el suport de l’Ajuntament”.

Campanya de Nadal de PalmaActiva per donar suport al petit comerç
Campanya de Nadal de PalmaActiva per donar suport al petit comerç
Amb el lema “Fes Nadal al petit comerç”, la regidoria de Turisme, Comerç i Treball llança per segon any consecutiu una campanya de suport al comerç de proximitat de Ciutat. L’Ajuntament, mitjançant PalmaActiva, ha elaborat aquest any paper de regal i etiquetes per repartir entre els comerços de Palma.

Segons la regidora Joana Maria Adrover, aquesta campanya és una continuació del treball realitzat durant aquesta legislatura donant suport i incentivant comprar al petit comerç: “L’any passat vam fer una campanya de publicitat als mitjans de comunicació i vam regalar bosses reutilitzables, aquest any repartirem paper de regal als comerços dels barris on no arriba la campanya “Tot un centre de diversió” impulsada per Pimeco i Afedeco i que té el suport de l’Ajuntament”.

El paper de regal es distribuirà de tres maneres:
• directament a comerços
• mitjançant les patronals Afedeco i Pimeco
• a les seus de PalmaActiva dels carrers Socors i Gerreria i al Quiosc de PalmaActiva de la plaça de l’Olivar.

En el marc d’aquest suport al petit comerç, cal recordar que PalmaActiva el 2017 ha posat en marxa per segon any consecutiu un programa de subvencions al petit comerç dotat amb un pressupost de 92.000€ -que va duplicar el pressupost anterior- La regidoria ja treballa en aquests moments en les bases de les subvencions per a 2018.

Aquest estiu, la regidoria de Comerç va inaugurar una exposició fotogràfica sobre establiments emblemàtics i que recull imatges antigues i modernes de diversos comerços de Palma. L’exposició compta amb 10 panells que recullen 16 establiments que romanen oberts i sobre els quals es fa una comparativa fotogràfica abans-ara. També hi ha panells dedicats a 18 establiments tancats els darrers anys. Aquesta és una mostra amb vocació itinerant i que ja s’ha ubicat a diferents indrets de la ciutat. Algunes de les ubicacions de l’exposició han estat plaça d’Espanya, el passeig del Born, el carrer Metge Josep Darder, plaça París i platja de Palma.

Aquesta legislatura, la regidora de Comerç ha reactivat el Consell Municipal de Comerç, un fòrum de participació i consulta sobre aspectes estratègics que afecten el comerç de Palma i en el que participen organitzacions reconegudes del sector.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.