2.454 persones han assistit a la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva durant la primera jornada

Participen 54 empreses que ofereixen més de 1.300 llocs de feina

2.454 persones han passat avui pel Palau de Congressos de Palma durant la primera jornada de la Fira de l’Ocupació de PalmaActiva. 54 empreses ofereixen més de 1.300 llocs de feina a aquest esdeveniment. La fira dura dos dies, i les empreses es distribueixen per sectors econòmics. Avui han participat 24 empreses de sectors diversos (comerç, sanitat, noves tecnologies, cura de persones…) i demà hi participen 30 empreses del sector turístic (cadenes hoteleres, rent a cars, restauració…).

A primera hora del dematí, el batle de Palma José Hila i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, han visitat la fira per veure com es desenvolupava l’esdeveniment. També han acudit a aquesta visita representants de les entitats que col·laboren a la Fira.

El batle ha afirmat: “Encara que les dades de l’atur són bons perquè disminueix, sabem i som conscients de què continuen havent-hi persones sense feina o que tenen un treball precari, per això l’Ajuntament posa a la seva disposició aquesta fira, que és molt positiva perquè és útil perquè surten moltes contractacions, esperam que avui moltes persones trobin una oportunitat”.

Per la seva banda, Rodrigo Romero, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha destacat que després de 6 anys consecutius organitzant la Fira, l’esdeveniment està consolidat i amb petites millores “el personal tècnic de PalmaActiva continua fent feina per reduir el temps d’espera; per aconseguir el major nombre de llocs de feina que oferir a la ciutadania; i per afavorir la diversitat de perfils professionals que s’ofereixen, aquest any hi ha 203 perfils de feina diferents”.

Romero ha afegit: “Desitjam que a Palma hi hagi més feina, millors salaris i ocupació de més qualitat. També volem recordar que des PalmaActiva treballem tot l’any per ajudar les persones en recerca o millora de feina, tant a través de l’Agència de Col·locació,com mitjançant l’orientació laboral i la formació”.

Aquest any augmenta lleugerament el nombre d’empreses que participen a la fira (passant de 51 a 54). Aquestes 54 empreses ofereixen 1.322 llocs de feina. Aquest any participen 14 empreses diferents respecte a l’any passat, i 8 d’elles participen per primera vegada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La moderació de comentaris està habilitada. El comentari pot trigar una mica a aparèixer.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.