SOIB REACTIVA 2020

Què és SOIB Reactiva 2020?

SOIB Reactiva 2020 és un programa de contractació pública a Ajuntaments i Consells Insulars, durant 4 mesos, de persones desocupades a causa de la crisi econòmica per la COVID 19, o desocupats de llarga durada perquè puguin mantenir les seves habilitats competencials o per facilitar la seva requalificació professional.
Pots consultar e inscriure-te a les ofertes de REACTIVA PALMA 2020-21 (línia 2 y 3) a través dels següents enllaços. +INFO: SOIB REACTIVA

Línia 2. SOIB Reactiva 2020 adreçat a persones desocupades de 30 anys o més, aturades de llarga durada.

Les contractacions s’iniciaran entre l’1 de febrer i l’1 de juny de 2021 i tendran una durada de 4 mesos.

Quins requisits i prioritats has de complir?
aver-te inscrit com a desocupat/da en el SOIB al menys dotze dels darrers divuit mesos anteriors comptadors des de la data de presentació telemàtica de l’oferta d’ocupació per part de l’entitat beneficiària. Les prioritats de contractació són les següents:
1r. Les persones majors de 45 anys
2n. Les persones d’entre 30 i 45 anys..

Línia 3. SOIB Reactiva 2020 adreçat a persones desocupades de 30 anys o més, de curta durada, afectades directament per la crisi econòmica causada per la Covid 19.

Les contractacions es podran dur a terme entre l’1 de febrer i l’1 de juny de 2021.

Quins requisits i prioritats has de complir?
Has d’haver estat inscrit o inscrita un mínim de 3 mesos com a persona desocupada al SOIB abans de la data de presentació telemàtica de l’oferta d’ocupació per part de l’entitat beneficiària o amb una durada d’inscripció inferior en el cas de persones provinents d’un expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO). Es prioritzaran les persones que provinguin de sectors especialment afectats per la crisi econòmica actual..